כספי הפיקדון

כספי הפיקדון

נגיד ואני משלם למקום לימודים בכספי הפיקדון האישי ואני פורש מהלימודים והם כן מוכנים להחזיר לי את הכסף הוא יוחזר ככספי פיקדון הוא מזומן סיטואציה שנייה נגיד ואני משלם למקום לימודים בכספי הפיקדון האישיומהמקום סוגר והם כן מוכנים להחזיר לי את הכסף הוא יוחזר ככספי פיקדון הוא מזומן

../images/Emo92.gif../images/Emo208.gif../images/Emo53.gif

DoubleD

New member
מה שאתה מתאר

הוא לא כ"כ חוקי... תברר את זה עם הפקידה בסניף הבנק שלך. הן לא דופקות חשבון

Haunted

New member
אהלן

כסף מהפקדון האישי לא ניתן להמרה לכסף נזיל בשום מקרה. בכל המקרים שציינת, הכסף יוחזר לקופת הפקדון שלך, ע"י טפסים מיוחדים שתקבל ממוסד הלימודים.

נצל"ש מי צודק בהקשר לשרשור הזה

M o n a L i s a שכתבה פיקדון הוא כמו כסף לכל דבר, ואם אתה פורש אתה תקבל החזר לפי הנהלים של המקום לגבי החזרת כספים, לא משנה מהי צורת התשלום . Haunted הוא שכתב/ה כסף מהפקדון האישי לא ניתן להמרה לכסף נזיל בשום מקרה. בכל המקרים שציינת, הכסף יוחזר לקופת הפקדון שלך, ע"י טפסים מיוחדים שתקבל ממוסד הלימודים.

DoubleD

New member
מונה בפריז

אבל אני יודעת להגיד בוודאות שמבחינה תיאורטית וחוקית מה שHAUNTED אמר זה נכון. מעשית ? ממה שקורה בשטח... היו מקרים מעולם. בשביל זה אני המלצתי לשאול את הפקיד/ה בבנק :)

Haunted

New member
../images/Emo45.gif

קרו מקרים בעבר שעובדי בנקים המירו לקרובי משפחה כסף פיקדון לכסף נזיל, אבל מבחינה חוקית, אסור לעשות את זה, אלא אם כן מדובר במקרה חריג.

Haunted

New member
לא הבנתי אותך...

מה ז"א מי יודע מה אתה עושה עם הפקדון ? אתה לא יכול לעשות איתו מה שבא לך. אני אנסה להסביר את עצמי שוב. אתה יכול לנצל את הפקדון רק ללימודים, קניית דירה, ופתיחת עסק. במידה ובחרת להפסיק לימודים באמצע נניח, הכסף יוחזר לקופת הפקדון שלך, ולא לחשבון הבנק. כי בצורה הזאת כולם היו עושים את הקומבינה הקטנה הזאת, "כאילו מבטלים עסקאות", והופכים את הפקדון לכסף נזיל.

למעלה