כספי לא נרשם לדראפט, חג'ג' יחתום ל3 שנים

Thierry Henry

New member
כספי לא נרשם לדראפט, חג'ג' יחתום ל3 שנים

מגמת ההתחמשות בכל הישראלים של הליגה מתחילה לתפוס היום תאוצה ואחריי שכמעט כל ישראלי שיודע טיפה כדורסל נרשם כמועמד למכבי, מכבי כנראה גם רושמת החתמה ראשונה. דרור חג'ג' על פי ספורט 5 יחתום היום על חוזה ל3 שנים תמורת 250 אלף דולר לעונה (שזה יותר מהחוזה שנתנו לוויליאמס). ובנתיים בגזרת כספי, הוא לא נרשם לדראפט בסופו של דבר אחריי שהבין שכנראה יבחר בסיבוב השני בלבד ועכשיו הוא אומר שהאופציות פתוחות. הוא רוצה לשחק בקבוצה שתתן לו חמישייה ראשונה כדי לצבור כמה שיותר דקות בעונה הקרובה כדי להצליח להיכנס לסיבוב הראשון של הדראפט בדראפט הבא ובידיעה שכנראה במכבי זה לא יקרה, יש סיכוי שלא ימשיך בקבוצה.

שומו

New member
חג'ג ירוויח 240 אלף לעונה, לא 250.

ההגעה של חג'ג סוללת את דרכו של הלפרין אל מחוץ לקבוצה. חוץ מזה, מכבי צריכה להבטיח לכספי מקום בחמישיה הפותחת. לא כדאי לנו להיתקע בסוף עם בלות'נת'אל.

Rta

New member
נו באמת

בשביל מה צריך את דרור חג'ג' לא רוצים שוב לזכות באליפות? אמרו שהלפרין נשאר והם מביאים לי את חג'ג'. עכשיו הלפרין בטוח יוצא. נצטרך להתחזק הרבה יותר מאשר וויליאמס וחג'ג'

יוֹאב

New member
למה שהלפרין ייצא?

איזה רכזי משחק יש לך? חג'ג' ומי עוד? שארפ? אמנם גם העונה כשיחגוג השחקן האדיר הזה 38, אני מוכן לשים אותו קבוע בחמישיה, אבל בכל זאת, מכבי לא משופעת ברכזים. להזכירך ביינום וקאמינגס לא ימשיכו בעונה הבאה. אגב, במקום הלפרין גם אני הייתי עוזב. 250 אלף לעונה מול מיליון דולר לעונה. מי כאן היה נשאר במקומו?

Thierry Henry

New member
והרכש השלישי : טריי סימונס

מכבי תשלם עליו 150 אלף דולר לדורסמן וגם הוא ישתכר 250 אלף דולר.

Rta

New member
איזה יופי

זה רכש מצויין לפי דעתי. סימונס כל הכבוד שלחצנו עליו קיבלנו אחלה שחקן. נקווה שהוא באמת יתן תפוקה טובה.

Thierry Henry

New member
כרגע כל ההחתמות האלו מלמדות שמכבי מכוונת

על סגל של הרבה בינוניים שיכולים רק להרים את מכבי במקרה שיהיו טובים, כי במקרה שלא כמו שאתם שמים לב יש מספיק תחליפים. ומה שעושה רושם שיקרה זה שמכבי תשקיע בעמדות הסנטר והגארד המוביל את רוב הכסף. עכשיו שמוריס רגל וחצי בחוץ וגם פייזר לא בטוח ימשיך למכבי יתפנה הרבה מאוד כסף בתקרת השכר ולפי דעתי שתי ההחתמות שמכבי תבצע יהיו הגדולות של אירופה. ברגע אחד הפכתי לאופטימי מאוד לגבי העונה הקרובה.

ilovenewyork

New member
לדעתי אילו אינן החתמות בינוניות

אם סימונס היה רוצה הוא בקלות היה מצליח "להשתחל" לקבוצה יוונית או רוסית ולקבל את הכסף הגדול כי נתונים יש לו חג'ג' מצטרף בגלל החוק הרוסי ומה עוד סוף סוף שחקן שיש לו הרבה ניסיון אכן אני גם מסכים לדעתך שהולכים להיות שני החתמות מעולות מבחינה של שקחנים "יקרים" ואם יקרה הנס ומוריס ישאר זו תהיה קבוצת ההגנה מהטובות באירופה אבל כרגע אני חושש להתקפה

Thierry Henry

New member
סימונס, חג'ג', וויליאמס,

אף אחד לא מכיר אותם באירופה. אלו החתמות אלמוניות של שחקנים עם רקרוד לא רקורד. קבוצות מאירופה לא היו קופצות עליהם. אולי קבוצות הגל השלישי כמו חובנטוד, מילאן וכיוב'..כאלו שבשנה טובה מצליחות לעבור את השלב הראשון ביורוליג.. מבחינת השמות שהיינו רגילים לשמוע, מכבי מכוונת נמוך. ואני בעד זה. אלו שחקנים שיכולים רק לבנות לעצמם מוניטין, כמו מוריס ולא להרוס לעצמם, כמו קאמינגס.

נמשל

New member
המטרה היא "לפגוע" ב-2 מתוך ה-3

לא מצפה מהם להיות מוריס בעונה ההראשונה, אבל אם 2 מה-3 יתנו עונה טובה, המצב טוב. אני חושב שצריך לתת לאפי את הקרדיט, הוא יודע מה הוא עושה. אם יפול, נדע לכסח אותו. אבל בינתיים, ההחתמות נראות לי בהחלט. מסכים איתך רז שכנראה יגיע רכז מעולה ואו שיקצו את הכסף למוריס או ל-4 ו-5 תותחים. סה"כ חמישיה עם: רכז זר מוביל יותם/בורשטיין/זר בעמדה 2. סימונס מוריס/ שחקן זר מוביל פייזר/סנטר מוביל אחר כשהמהספסל יעלו: חג'ג' שארפ וויליאמס כספי גרין/ארנולד באטיסטה בורשטיין/זר בעמדה 2 (יכול להיות ביינום) זה נראה סגל פחות נוצץ מעונה שעברה, אבל ככולנו זוכרים לאן הוביל אותנו הנוצץ הזה

נמשל

New member
לדעתי שחקן המפתח בסגל הוא ארנולד

אם יסכים להגיע כשחקן ספסל, יהיה לנו קו אחורי מעולה, עם גיבוי אדיר , כשגם אסטבאן בעונה שניה יכול רק להשתפר והיי, איך שכחתי את אליהו!!

שומו

New member
הוא ישתכר 450 אלף.

וההחתמה הזו צריכה לסלול את דרכם של ביינום וגארסיה אל מחוץ לקבוצה.

נמשל

New member
באתר "אחד"

אותו אתר שיצא בפרסום ראשון מדהים :"סגול נוטה ללכת על מוני הראל" כן, נטיה הפכה היום לעילה לפרסום ראשון. תענוג.

Thierry Henry

New member
הסכום הסופי לפי עיתונים וספורט 5 הוא בין

325 ל375 אלף דולר. ככה ששוב, חוזה נמוך לשחקן טוב. מניח שמשלושת ההחתמות עד כה, סימונס היחיד שמיועד להיות שחקן חמישייה ראשונה וכרגע כמו שזה נראה מכבי הולכת לכוון גבוה על עמדות 1-5 או 1-4 , תלויי בפייזר. אני כבר מחכה לראות את השמות שיגיעו לשם.

Thierry Henry

New member
פנא מציעה למוריס 2.2 מיליון דולר לעונה.

מוריס נוטה להסכים להצעה המאוד מפתה של פנא, העסקה תתממש רק במידה ומייק באטיסט של פנא יקבל אזרחות יוונית.

ilovenewyork

New member
נו ואיך פתאום באטיסט יקבל אזרחות יוונית

מישהו יוכל להבהיר לי איך זה שביוון כל כך קל לאנשי ספורט לקבל אזרחות מה שפה לוקח עידנים ?!

למעלה