כעוסה

Crema86

New member
כעוסה

לפני שבוע עשעתי הלחמת שיער אצל מישהי שהיא דודה של מי שעבדה איתי ונתנה לי בפייסבוק קישור לדודה שלה שעוסקת בהלחמות וגם החלקות קרטין ויפנית.
פניתי אליה והיא אמרה שבגלל שאני "חברה" שלה אז היא תעשה לי מחיר מיוחד לתוספות שיער 100 גרם במקום 4000 שח -3200 לשיער רוסי ו2500 שיער אירופאי והמליצה לי על שיער רוסי שהאיכות שלו הרבה יותר טובה ולאורך שנים. אמרה לי גם שאני יקבל הלחמת שיער במתנה וככה התפתתי..
רציתי בהתחלה ךעשות יותר כמות ולא 100 גרם אבל גם ככה בקושי הצלחתי לעמוד בתקציב ועכשיו אני אמורה לשרוד איכשהו עד המשכורת הבאה
גם לפני שבאתי אליה הדגשתי בפניה שאני לא מחפשת אורך אלא נפח .
היא גם אמרה לי שבהתחלה נעשה יותר ארוך ואז נקצר ואז הראתה לי עם היד עד לאיפה לגזור והייתה אי הבנה בינינו.
היא רצתה להראות לי את האורך עד החזה ואני לפי מה שראיתי לפי הסימון זה עד אחרי חזה לכייון הבטן.
פתאום בסיום התוצאה אני רואה כאילו לא עשו לי כלום בשיער . האורך אותו אורך שהיה לי . נפח אין יחסית למחיר ששילמתי ציפיתי לקבל הרבה יותר !! השיער שלי בילדותי היה עם נפח פי 3
הקיצר מפה לשם פניתי אליה ואמרתי לה שאני לא מרוצה .
היא אמרה לי מה הבעיה שאפשר לעשות משהוט שאהיה מרוצה . שצריך לחכות חודש ואפשר להזיז חלק מהתוספות ולשים אורך יותר
אמרתי לה שאיני מעוניינת שגם ככה כואב לי בשורשים ואני מרגישה מוזר עם "הפאה" , שרואים את הדבק בשיער וגם ככה אין שום נפח!!היא שלחה לי הודעה בווטסאפ שמחיר ההורדה עולה 500 שח ..קיבלתי חום. אני עוד רגע מתפרצת עליה!!
סבבה שהיא הלכה לטובתי ועשתה לי מחיר מוזל וגם פינקה אותי במנה במסכה ובסרום אבל עדיין לדרוש ממני 500 שח על הורדה נראה לי מוגזם
אולי אני פשוט אעשה גלח וזהו פחחחח ..מרגישה כעוסה !!

תוספות שיער - תיאום ציפיות

היי, צר לי לקרוא את מה שכתבת

בדיוק בגלל מקרים כאלו חשוב חשוב חשוב ומומלץ מאוד לעשות תיאום ציפיות רציני מאוד בין הלקוחה למעצב/ת השיער.
חבל שלא יכולת לחוש בסוג השיער בעצמך לפני ביצוע התהליך. ישנם הבדלים בין סוגי שיער שונים, כגון שיער רוסי, שיער אירופאי, שיער סיני, שיער הודי ועוד סוגים רבים נוספים - כל אחד מהם לצרכים שונים ולקוחות שונות ועל מעצב/ת השיער להסביר ללקוחה את היתרונות והחסרונות וההבדלים ביניהם.
מחיר הסרת התוספות הוגן בעיניי (עם זאת כדאי לך להמתין מעט עד שהתחושה המוזרה בשיער מההלחמות תירגע. לוקח כמה ימים להתרגל ובהתחלה זה מציק).
אשמח אם תעדכני מה החלטת בסופו של דבר בנוגע לתוספות - האם להשאיר או להוריד.

בברכה
עומר שמעוני

בשרטי

New member
היא נכשלה בבחירת השיער-נקודה

כשאני מחבר שיער ללקוחה אני מתאים אותו לדרישות שלה.
אם היא רוצה נפח והשיער הטבעי שלה עבה,אני אקח קוקו שיער גלי-עבה-וככה יתקבל הנפח המיוחל.
מחיר ההורדה ממש זול.
פ]רגני לה והיא תחליף לך את השיער או שתרדי מזה.
בהצלחה!

Crema86

New member
השיער שלי כיום דק

היא אמרה לי שאיך אני מצפה שיהיה נפח בשיער אם היא ביקשתי ממנה החלקה וזה מוריד מהנפח.
אמרתי לה שאני רוצה שיער חלק
בכל מקרה הבנתי שתוספות שיער הן לא בשבילי גם לא מבחינה כלכלית , שזה שחיקה וגם מבחינת שאני לא רוצה קרחות בעתיד.
אני רוצה נפח טבעי
אני מבינה שאני צריכה בשביל ככה להקפיד על התזונה הנכונה , אבל היא לא כזאת . אני אוכלת שטויות או שאני עושה דיאטה וחסרים לי ערכים תזונתיים
אני לא אוהבת אגוזים ואני לא אוהבת כל דבר מלבד ביצה וחזה עוף. אני לא אוכלת בשרים
השאלה אם זה יעזור לי אם אשה מאמץ לשפר את התזונה אך אני חוששת שלא
מגיל 0 עד גיל 16 היה לי נפח בשיער ויותר מהמוצא
היה לי שיער עבה וארוך מתולתל. מרוב שהיה לי שיער עבה היה קשה לעשות לי פן כי הוא לא היה יוצא משהו במספרה ונהרס מהר
הייתי מקטרת שיש לי גיפה בשיער
היום אני רק חולמת על אותה התקופה והבנתי כמה שאני הייתי טיפשה. עדיף שיער מלא משאר שיער חסר נפח
מה עליי לאכול?
&nbsp

למעלה