כעסים

UniverSon

New member
כעסים

אחת הבעיות הגדולות שלי היא שליטה בכעסים והיכנסות למצב של סוג של תוקפנות.
לא יודע מה להגיד...רק רציתי להגיד את זה. זה המקום היחיד שיכול להכיל אותי עכשיו. אין לי מישהו שיכול להכיל אותי =\

UniverSon

New member
אפשר להגיד שזאת הליבה של ההפרעה שלי

אני נכנס לכעסים שהולכים ומתגלגלים לכדור שלג ענקי...זה גורר אחר כך עוד מחשבות אובדניות.
שחיקה של העצבים. תחושת בדידות.

היי

אני אשמח שתשתף אותנו בדברים שמכעיסים אותך כל-כך, אולי זה יקל עלייך

שינוי ממצב של כעס

אדם שנכנס לכעסיפ שאין לו שליטה עליהם צריך לנסות לקחת פסק זמן מהכעס ולתעל אותו למקומות חיוביים של עשייה פורקן באמצעות ספורט או בדרך של יצירה

golan2072

New member
אצלי הכעסים בעיקר על עצמי

יש לי דווקא בעיה לכעוס על אחרים. על עצמי יש לי נטיה לכעוס, כלומר לסבול מייסורי מצפון, מה שיכול להוביל גם לפגיעה עצמית.

ברוך הבא

אני שמחה שהצטרפת אלינו ואני מקווה שתרגיש שאנחנו מסוגלים להכיל אותך.

גם אני נוטה לכעוס הרבה וקשה לי לא להוציא את הכעסים, אבל אנשים לא אוהבים שכועסים עליהם, אז אני מבליגה ומבליגה מתפוצצת מבפנים עד שאני מתפוצצת מבחוץ... לפעמים אני מוציאה עצבים על אנשים ופוגעת בהם ממש, ואח"כ אני מתנצלת כי לא נעים לי אבל עדיין מרגישה שצדקתי...

אבל אני לא יכולה לשאת את זה שכועסים עלי... אם כועסים עלי וצועקים עלי אני לוקחת את זה ממש קשה...

Lundi Bleu

New member
דברים שגורמים לי לכעס

דיסוננס קוגנטיבי - אדם שאומר שני דברים הפוכים כשהוא מדבר, או מצבים שיש בהם דיסוננס.

חרדה - אני לא יכול להכיל אי בהירות, אני תמיד מעוניין במידע, ואני לא תמיד מרגיש שאני מקבל את התמונה המלאה כשאני רוצה לדעת משהו.

וואי...

גם אני חייבת תמיד לדעת את התמונה המלאה... אז לפעמים אני יוצאת חטטנית... ולפעמים בלתי נסבלת...

למשל כשהשלמתי בגרויות הייתה מורה שלימדה את החומר בצורה מאוד מאוד חסרה, אז כל הזמן שאלתי שאלות שלא נגמרו ולא נתתי לה ללמד... עד כדי כך שהיא דפקה את הראש בלוח בגללי, שיגעתי את כל הכיתה, לא נתתי להם ללמוד... הם שנאו אותי...

גם בשיעור אחר תמיד רציתי לדעת יותר ושאלתי שאלות שלא היו הכרחיות ושיגעתי את כל הכיתה והפרעתי להם ללמוד...

Lundi Bleu

New member
מה שאני הייתי עושה,

הייתי מסיים לקרוא את הספר לימוד למבחן, ואנשים היו יושבים בבית ומסכמים למבחן, לי במקום זה היו עוד ספרים חיצוניים לקריאה, ובעצם הייתי ממשיך לקרוא באותו נושא...

מצד שני, אני הייתי מעצבן תלמידים עם שאלות שנראו להם לא קשורות, אבל רק התחלתי לחשוב על איך אחרים ראו אותי בכלל אחרי שיצאתי מבית ספר... חשבתי שכולם אהבו אותי, ולאט לאט הבנתי את זה פחות ככה כשכבר לא הייתי בבי"ס.

למעלה