כעס אל אבא...:

כעס אל אבא...:

אפשר תמכה? אתמול אבא רצה לקחת אותי ואת אחי לסרט למן "בילוי משפחתי" אני ואח שלי (כרגיל) ירדנו אליו שהוא אף פעם לא הולך לקלונוע ושהוא בטח לא יודע מזה פירסומות. (לא ריאתי אותו בקולנוע מאז שהסרט טרזן יצא) שאלתי אותו מתי פעם אחרונה שהוא היה בקולנוע הוא הוציא שעון ואמר מאז אתמול ..... אותנו הוא אף פעם לא לקח לסרט, אם אמא הוא אף פעם לא הלך לסרט...... וככה הוא הולך לסרט אם מישהיא????????? ולמה הוא היה צריך להגיד לנו את זה??? לא יותר טוב היה לשקר??? אני כועסת עליו מואד
מה עושים במצב כזה? סיפרתי לחברות שלי והם היו סימפתיות הם לא בדיוק יודעות מה לומר......

moonie1

New member
הוא מנסה לעשות טוב

ואתם ישר תוקפים אותו ומחפשים את השליליות. הורים משתנים אחרי הגירושים מבחינת זוגיות, אז מה? הוא לקח מישהי לסרט- ביג דיל. גם לו יש חיים... על מה את כועסת, את רוצה שהוא יישאר לבד וממורמר כל החיים? אולי זה באמת היה שלב קצת מוקדם לספר לכם, אבל אל תקחי את זה קשה מדי.

הוא באמת מנסה לעשות..

טוב.. נכון זה בסך הכל חברה גם לאמא שלי יש חבר... ולאבא שלי יש חברה... אני בטוחה שגם לאמא שלך יש חבר... נכון...??

א ש לי

New member
לכעוס זה בחירה נסיכונת.

נסי לחשוב למה באמת את רוצה לכעוס על אבא? כי הסיבה הזו ממש לא מוצדקת, גם אם לך לא היה נעים לשמוע ואני בהחלט יכולה להבין, אבל לכעוס?? אולי אבא "טעם" מהסרט וראה כי טוב? ורוצה לשתף? רצוי לפרגן ובכך לזכות ליותר:)

אני דווקא מבינה אותך

מאוד. והעצה שלי היא לנסות להפריד- תתמקדי באבא שלך ולא בזוגיות שלו, אם את יכולה.

אני ממש מבינה אותך!

גם אבא שלי כזה! בדיוק אותו דבר! עדיף לעבור הלאה ולא להשקיע בזה אנרגיות! חבל על העצבים שלך.

יקירתי,

הוא רצה לקחת אתכם לסרט אז למה את אומרת שהוא אף פעם לא לוקח אתכם? יכולתם להתחיל מסורת של פעם בכמה זמן. אני בטוחה שגם עם אמא שלך הוא הלך לסרטים כשהם עוד היו רווקים בלי ילדים. אבל זה לא העניין פה. זכותו של אביך לצאת לבלות. עם כמה שזה קשה וכואב, הוא ואמך כבר לא נמצאים יחד. מותר לו להתקדם בחייו ולהיות עם בחורה כמו שלאמך תומר להתקדם בחייה ולהיות עם גבר אחר. אני יודעת שזה קשה, לא נעים לשמוע ולא הוגן. אולי תוכלי להבין את זה יותר טוב בעוד כמה שנים ועד אז, נסי ליצור חוויות טובות עם אביך ואמך בלי לעשות השוואות או להסתכל על מה הם עושים עם אחרים אלא מה הם עושים איתך

למעלה