כעס,זעם...

MadManIII

New member
כעס,זעם...

בימים האחרונים ישיבות ההסדר נמצאות הרבה בכותרות העיתונים והחדשות, אם זה בנוגע לחילים המסרבים פקודה או ישיבה שתומכות במהלך זה. אך הדבר שממש זיעזע אותי הוא ש"ביתד (לא) נאמן" שכל פעם שכתבו בנוגע לנושא זה הם תיארו את ישיבות ההסדר לא כישיבות אלא כ"מוסדות ההסדר". מאיפה נובע ההיתר לזלזל כך בתלמידי חכמים ורבניהם! אמנם ישיבות ההסדר לא נמנים מהציבור שלכם או שרעיונתיהם שונים משלכם, אך בחייאת שיראו כבוד מינמלי. האם העיתון של החרדים מפחד שהציבור הרחב יגלה שהתורה נמצאת גם בחלקים אחרים של העם?

וולקם טו ו קלאב

היום ב-6 בבוקר רחובות בני ברק היו מוצפים בפישקוולים נגד הרבי מליובאוויטש שליט"א / זצ"ל.... איך כבר החזו"ן אי"ש התבטא עליו ביטויים חריפים וכן הרב מבריסק ור' אהרון קוטלר וכמובן הסטייפלר והרב שך ושאר "גדולי עולם..." אשר מפיהם אנו חיים ומתורתם אנו שותים בלה בלה בלה...פעם זה היה מזעזע אותי, היום זה בעיקר משעשע. שיאכלו אחד את השני...

MadManIII

New member
אבל העניין הוא

שדתי לאומי יכבד רב חרדי אך חרדי אף פעם לא יכבד רב שלא לבוש כמותו

קטע מהתוכנית 'הספסל האחורי'

איך אפשר להפסיק את ההפגנות של החרדים ?- העניין הוא שאין להם טלוויזיה ,משעמם להם אז הם יוצאים להפגין - אז צריך להקים ערוץ חרדי - לא ערוץ אחד אלא שניים ,אחד ספרדי ואחד אשכנזי . בספרדי יהיה כל הכיף ,ובאשכנזי יהיו קטעים על השואה ולכלוכים על הערוץ הספרדי ..

חרדים=צבועים

זה חדש לך?אמר פעם אדם חכם שהיה צוחק הרבה על רבנים כל ההבדל ביני לבין החרדים הוא 1 הם צוחקים על 99 רבנים ואני על 100 כי כל אחד רק מוריד את הרב שלו...

גנדרן

New member
לא רק החרדים צבועים

כל החרדים... כל הרוסיות.... כל המזרחיים.... כל ההומואים... כל המתנחלים.... כל הערבים.... כל השמאלנים... כל הגובניקים.....

גנדרן

New member
גם רוב החברה הישראלית

ותראה מה עושים כאן לעובדים הזרים.... ברשות ובסמכות

למעלה