כעס, חיוך - ילדים

לי28

New member
כעס, חיוך - ילדים

ילדים הם אמיתיים כשהם כועסים הם באמת כועסים אתה מביט בהם - הכעס שלהם יפה. הם נעשים כמו חית פרא, קופצים, צועקים, פניהם לגמרי אדומות. הם כמו אריות. הם היו יכולים להרוס את כל העולם ברגע זה, כי הכעס שלהם הוא אמיתי וכל דבר אמיתי הוא יפה. הבט בילד כשהו כועס. רק הסתכל עליו ותראה פריחה יפה. פריחה של רוח, עוז אנרגיה - אנרגיה בזרימה. וברגע הבא הילד מאושר, מחייך עכשיו גם החיוך הוא אמיתי, עכשיו החיוך שלו גם הוא יפה כל דבר טבעי הוא יפה. מתוך כשהנעל מתאימה ... - ``אושו``

לורה...

New member
ילדים הם הכי טבעיים....

כשהם כועסים,הקטנים,תמיד הם כועסים בצדק.תמיד התלונות נשמעות לי כל כך תמימות,כל כך נכונות,ותמיד ההקשבה למילים,המבט על פניהם שבעצם אומרות הכל-גורם להגיב,גורם להגיד: ``היי,מיד חיוך,קודם חיוך,ואח``כ נדבר...``,ואז,החיוך הקטן הזה,גדל וממיס.החיוך שלהם,העיניים הקורנות,כל-כך סוחף,כל כך מדבק. ונכון,כל דבר טבעי הוא יפה,ואצל הילדים הקטנים האלה,הכל כל כך טבעי,הכל. הכעס,השמחה,העצב,האהבה,הנתינה,הקבלה. הכל. לורה.

עופריקו

New member
מצטרף אליך

ילדים הם הכי אמיתים שיש ,שילד אומר משהו זה בא מתוך הלב בלי עטיפות ,בלי הכנה פשוט מהלב ,אהבה של ילדים היא הכי טהורה שיש פשוט מהלב מה שהם מרגישים,הכעס הוא כעס אמיתי מה שמרגישים מבפנים ,אין להם היכולת לעשות הפרדות ולסנן את הדברים. וככל שגדלים הטוהר מתחיל להתקלקל נעשים יותר חכמים וחכמולוגים,ומסננים ומסגננים תגובות ורגשות. ילדים הם דבר מקסים שנותן חמצן לחיים . אני מקבל אהבה כזאת של ילדים אהבה אמיתית טהורה ואין נפלא מכך כל חיבוק מגרד לך בכל הגוף מביפנים מאחל אהבה כזאת לכולכם שלכם עופר

למעלה