כעס על הקארמה שהנשמה שלי בחרה.

asafasaf26

New member
כעס על הקארמה שהנשמה שלי בחרה.

הגעתי לסוף, ז"א הגעתי למצב שאני לא יכול לכעוס על המצב שאני נמצא כי ככה וככה, אני רק כועס על הנשמה שלי, על הנשמה שלי שבחרה לבוא לקארמה כה קשה וכואבת,אני בן 31 וחוויתי 31 שנים של כאב וסבל. אני משתננה דברים מתרחשים קורים אבל עדיין אני פשוט לא סובל את הנשמה שלי שבחרה בקארמה כה קשה זה לא פייר שיש אנשים שיש להם קארמה פשוטה יותר. בבקשה אל תגידו לי אתה לא יודע מה אחרים עברו, אני דברתי עם המון אנשים והרבה אמרו לי שבארמת עברתי סבל שאחרים לא עברו, וגם בתקשורים שאמרו לי אמרו לי שהנשמה שלי בחרה לבוא לרוחניות דרך החושך דרך הסבל, זה לא עושה לי טוב זה מרגיז אותי ועושה לי רע למה לעשות כזה דבר זה התעללות היו לי פעם חברים שאמרו לי מה זה הנשמה שלו בחרה בכל כך הרבה בעיות אולי היא עשתה טעות? בכל מקרה אני יודע שאני כועס על עולם הרוח העולם העליון העולם הבא אבל לא אכפת לי, זה מרגיז כל העינין הזה שיש נשמות שבוחרות בקארמה קלה יותר ויש שבוחרות בקארמה קשה יותר ויש שבוחרות בקארמה קשה מאוד מאוד. מה דעתכם?

אהה...../images/Emo228.gif

לדעתי זה באמת לא פיירי!
למה יש כאלה שרק נהנים, כל הזמן
ובחלקך נפל כל הסבל!???
לדעתי בוא נכנס ביחד לספרייה העליונה ונבקש ברור מהיסוד
באיזה רשות מישהו העז להעביר אותך את כל ההתנסויות האלו, ולא עצר בסיבוב לשאול אם לא מגיע לך קצת להנות גם!?
מה זה צריך להיות! לילה ברזינסקי (יש לה אתר..ועשרות ספרים..והיא אף מלמדת..) רשמה באחד מספריה שאין נשמה חווה שיעורים שאינם כפי מידתה (זה במילים שלי...אך זה המהות..)היא כמדומני משתמשת בשם "תוכנית" ולא בשם הקבלי "שיעור"...

רותי 11

New member
asafasaf26

אתה יודע זה לא משנה מה הנשמה בחרה אתה יודע שאתה הגעת לעולם של בחירה חופשית ואתה זה שמחליט אם השיעורים או הבחירות הנשמתיות קשות לך או שלא, אני מאמינה לך שזה קשה לך אני חלילה לא חושבת שאתה אומרת את זה סתם, אבל סתם חומר למחשבה, אם הנשמה שלך בחרה בכל כך הרבה התנסויות לא קלות זה אומר שהיא ידעה שאתה תוכל להתמודד עם זה, שאתה מספיק חזק לסיים הרבה שיעורים בבת אחת, כדי להתעלות מעל כל זה ולשמש בסופו של דבר כמגדלור לאחרים. אז כמו שאמרתי יש לך בחירה להמשיך ולכעוס, (גם אני כעסתי לא אחת על הדברים האלה וזה לא עזר לי הרבה) או להבין מה בעצם מסתתר מאחורי אותם שיעורים ולסיים אותה בצורה המהירה ביותר.

למעלה