כעס תסכול וצער עמוק

גידיון

New member
כעס תסכול וצער עמוק

בהמשך לתיאור המצב שהעברתי ב 10.10.01, אני מעביר פירוט נוסף. אולי פירוט יתר ואני מקווה שלמישהו יש פתרון שיעזור לי לחבר את המשפחה בחזרה. אנימודה מראש לכל מי שיוכל לעזור ולו במעט. כתבתי לנטע אבל הנושא פתוח לכולם.

Mאיה

New member
קראתי ו...

כואבת איתך. כן, מה לעשות?! זה קורה במשפחות הכי טובות. תראה, אני יכולה לכתוב כאן מלא דברים על מה הייתם צריכים לעשות מנקודת מבטי כמובן. אבל אני לא אעשה זאת כי אין בוכים על חלב שנשפך. עשית את מה שחשבת לנכון לעשות. עשית זאת כדי לשמור על המשפחה, והם ניצלו זאת. אתה רק צריך לזכור דבר אחד- אתה אדם טוב! בטחת במשפחה שלך, גילית שטעית לגבם. לפי דעתי כעת אתה צריך לשמור קצת על ריחוק. רצית לאחד אותם וניקלעת באמצע, זו התחושה הכי קשה. לפי דעתי, עליך להפסיק להתעסק בהאשמות ההדדיות אחד כלפי השני מצד אחייך. תן להם לשבור את הראש. התעסק בחייך. אני יודעת שזה קשה להינתק, אבל זה הצעד הכי טוב והכי חכם שתעשה למען עצמך. הענק כעת לעצמך...נתת מספיק ממך לאחייך.והם איכזבו אותך. הענק לעצמך! Mאיה.

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
גידיון יקר

יש שנקלעים למצבים של מאבקי כוחות ומריבות מרות, נראה לי שכל אדם עובר בחייו תקופות שכאלה. ואז באמת ניכרים פניו - איך ינהג. לעתים הרצון לעשות צדק ולנקום מוביל ומתיש את כוחותינו ויש שמגיעים להחלטה שהרווחה הנפשית שלך עצמך היא הדבר החשוב ביותר. כי בסופו של דבר, את הבריאות האבודה ואת שלוות הנפש שהופרה - אין להשיב גם אם תשיג "ניצחון" לכאורה. במלחמות יש רק מפסידים... מאחלת לך למצוא את השלום שלך, באופן בלתי תלוי באנשים שתיארת אותם במכתבך. כי מגיע לך לחיות טוב, בלי המרירות והעלבון שאתה נושא אותו עכשיו בלבך. תרגיש טוב!
.

גדיון

מצטערת על האיחור, אבל רק עכשיו ראיתי את הקבצים ששלחת. באמת מקרה מצער מאוד שיחסים בין בני משפחה מתערערים בגלל מחלוקות שקשורות בירושה. אגב: לא הבנתי למה בסופו של דבר היית צריך להתנצל בפני אחיך... ויש לי עוד שאלה: פניתם לסיוע משפטי בעניין?

גידיון

New member
נטע -להבהרה

מי שהתנצל היה אחי שטוען שכפו עליו לעשות זאת על לא עוול בכפו, וזו אחת מבסיבות לכעס. אחי וגם אני לא רוצים עירוב המשפחה בערכאות. האחיין שלי הוא עורך דין ומבחינתו זה לכאורה טרף קל. להתנתק לא עוזר לי מאחר ואני נפגש עם כל אחד מהם לחוד. איך ניתן לחבר בינהם?????

למעלה