כעס

כעס

כעס

כעס אממ` אתה מתמלא ממנו ופתאום בא לך לצרוח כעס - כאילו משהוא תקע לך כדור במוח יש כעס על אדם שאוהבים הוא מכעיס אותך אבל סך הכל אתה יודע שאדם זה הוא מתוק בפנים . יש כאלה שאתה כועס עליהם ומיד סולח כסתם מטבעם אוהבים להתווכח . ישנם כאלה שאינם מודעים אז את הכעס עליהם אתה מייחס ``כשטות חכמים ``. יש את אלה שאתה נפגע מהם באמת - את הכעס עליהם מנסה אתה לקמט . נחזור לאלה שאותך אוהבים שהם כועסים עליך אתה יודע צריך לשתוק ..כי הם בוודאי צודקים . ויששש את אלה שבגללם עכשיו אני מבלבל לכם את המוח, אלה נו שאת גבול הכעס הם חוצים . נו אתם יודעים לאיזה סוג אני מתכוון זה אלה שעברו את `` האזור `` המתאים עליהם אתה כבר לא כועס לא מתוך מחילה עליהם כבר ך מדלג לא מתוך אהבה לא מתוך מנוס כלא אכפת לך יותר פשוט כהחלטת עליהם לוותר !

רותי ב.

New member
כעס - כבר אמרו חכמינו

אדם ניכר בכוסו בכיסו וב * כעסו * וזה בדיוק נכון, מנסיון. איך אתם כועסים? אצלי כאשר כועסת אפשר לקרוא לזה רעמים וברקים, אבל אחר-כך לא נשארות שום שאריות בפנימה. אומרת את כל מה שיש לי להגיד, ועוד איך, ומאפשרת למסכן שנמצא לידי באותו רגע ממש להבין בדיוק נגד מי ולמה וכמה, ואחר כך חוזרת לשלווה. ברגע שאני מכירה את תבנית הכעס של אלו הקרובים אלי, גם הרבה יותר קל לי להתמודד או להבין את כעסם. לפעמים לשכך, לפעמים לאפשר להם להוציא דברים החוצה. לא תמיד מצליח לי לזהות את תבנית הכעס של הבנאדם, ואז אני אובדת עצות. איך זה אצלכם?

למעלה