כעת אני רוצה לספר לכם

av_i_va

New member
כעת אני רוצה לספר לכם

שמזה זמן מה החלטנו שהיום לא עובדים. פשוט מקדישים את היום ליצירה. הסתובבו לי אין ספור רעיונות בראש למרות שידעתי שלא אוכל ליישם רק חלק קטן מהמתוכנן. מאחר והיה לי קשה להחליט.... ביקשתי מהסגנית שלי שתכין לי חומרים לפי בחירתה. מה שהגדרתי זה כך: אני רוצה להכין מסגרות ליצירה המשותפת. אני צריכה מסגרות מוכנות וצבעים אני צריכה חומרים לקישוט המסגרות. התוצאה: 2 מסגרות מוכנות, ומסגרת אחת צבועה, מתיבשת וממתינים להדבקת החלקים. (מה שיעשה רק ביום א). בנוסף, עבודה אחת, שאני אפילו לא יודעת איך לכנות אותה. זו ודאי לא מסגרת אבל גם אין לי הגדרה אחרת. מתנצלת מראש על איכות הצילום. השתמשתי בצבעים מטליים והצילום בהתאם.

av_i_va

New member
מזוית אחרת

צילמתי גם מזוית אחרת בגלל הברק חבל שלא רואים את היופי של הפריטים שהובקו.

av_i_va

New member
זו היצירה הנוספת

שאינני יודעת אפילו כיצד לכנותה. אם למישהו יש רעיון - אשמח.

../images/Emo41.gifאיזה יופי!../images/Emo41.gif

איזה יופי, איך שילבת את הצבעים המבריקים? דווקא בתמונה הראשונה רואים את זה... באיזו עבודה עושים כאלה דברים???

av_i_va

New member
אלה צבעי גואש מטאליים

בטכניקה של העמסת מספר צבעים על מכחול שטח

dili

New member
איזה יופי של דברים!!

ממה מורכבת התמונה האחרונה? איזה טכניקות יש שם? אהבתי מאוד את מעברי הצבעים בעבודה השניה...

מ ה מ ם

אהבתי מאוד, בעיקר את הצבעים, אם תוכלי להסביר מה זה בדיוק העמסת צבעים על המכחול? האם צריך מכחול מיוחד? היכן ניתן לרכוש מנועים של שעונים על מנת להכין שעון? ומה המשטח עליו יצרת בתמונה האחרונה, שאם אני לא טועה ההיא דקופאז´? תודה
לינוי אני מתה כבר להראות יצירות שלי, רק שהן לא כל כך מהממות כי הכירון שלי עדיין בחיתולים, וחוץ מזה אני מציירת דברים יותר פשוטים ופחות מורכבים

ayelet i

New member
אביבה - יפה ! ../images/Emo142.gif ולילי נמר...

אהבתי את הצבעים של המסגרות. יש לי צבעים אקריליים מטאליים והם נורא יקרים - איך המחירים של צבעי הגואש? היצירה האחרונה יפיפיה - למרות שלא עולה לי שום שם בראש... המשטח הוא משטח שהכנת לבד, או משהו שהיה מוכן" ואיך יצרת את הסדקים על התמונה - כי הם נראים לא לא פיצוצים רגילים, אני צודקת? וללילי נמר : לגבי מנגנוני השעון - יש בכל חנות של עבודות יצירה - עם מחוגים בצורות וצבעים שונים - שיתאימו לנושא השעון.

dili

New member
איילת, לגבי מנגנוני שעון

איפה ראית עם מחוגים בצורות וצבעים שונים? בחנות שאני קונה בה, כרגע יש להם מנגנון אחד (הפשוט ביותר) ואני מחפשת משהו אחר...

popo11

New member
איפה את קונה ?

בחיפה יש:
קסטרא "עשר אצבעות". הכי יקרה שאני מכירה, אבל יש להם עכשיו מבצע של שעונים 10 מנגנונים ב-99 ש"ח.
בלב המפרץ "פנינת האומן" - חביבים עלי ביותר. לפעמים יש יותר מבחר של מחוגים, לפעמים פחות.
ברב מד בקרית מוצקין יש מבחר גדול של מחוגים. חנויות נוספות:
בהדר מול ארלוזרוב בערך
בחוצות המפרץ בעיקר קורסים וחומרים מקצועיים יותר את מכירה עוד?

ayelet i

New member
פחות או יותר אותן חנויות...

עליהן רציתי להמליץ. לאחרונה אני קונה בכרמיאל - וגם להם יש מבחר לא רע בכלל. גם אני אוהבת את החנות בלב המפרץ...

למעלה