כעת אפשר לחזור לשיגרה

כעת אפשר לחזור לשיגרה

כן חברים נגמר האולימפיאדה ואפשר לחזור ל "רוטינה" כעת אני מרסם חלק ה4 של משפטי קראקוב 1947 סבא אריה

קשה להאמין סבא אריה

שהמרצחים האלו השתחררו מהכלא, והסתובבו כאנשים חופשיים, מעורר חלחלה ממש. תודה על מאמץ, האם תסכים לכתוב לנו מאיזה אתר את לוקח את המידע. ושוב תודה לך!

לפני חודש פרסמתי הכתובת

הוא בעיקר 99.9% בצרתית רק המבוא אפשר לקרוא בכול מני שפות הטוכנה שלה איננה קולטת הכתב העיבי סבא אריה קישור לאתר

הפתעה לטובה זה חדש לגמרי יש גם עברית

שוב אני מופתע לגמרי לפני שבועיים עברית לא היה אפילו גולש אחד כתב שזה רק המבוא יש הקדמות אני אמסור קשר עם ורוניק כדי לברך אותה . סבא אריה

שלווה789

New member
Le germain naziesoldat ete le plus barbare

Le germain nazie soldat sonderkommando ete le ...plus ...t e r r i b l e .... barbare ,conduite,et sans pitie

תיקון קטן

LE SOLDAT ALLEMAND SS DES SONDERKOMANDO 'LES PLUS TERRIBLE , DE CONDUITE BARBARES ET SANS PITIE בכול זאת תקבל 7 מתוך 10 עצה - על תנשה לחשוב באנגלית GERMAIN - היו בני שבטים כימו הונדלים , ברברים ועוד בכבוד רב סבא אריה

שלווה789

New member
תודה אני שמחה שתיקנת אותי סבא אריה...../images/Emo24.gif

אני שמחה שתיקנת אותי מבלבלת הרבה בין אנגלית, צרפתית וגרמנית...שצרפתית לא בשימוש... אך כשלמדתי המורה אמרה שגם ALLEMAND וגםGERMAIN הכוונה לגרמנים אולי התכוונה לשבטים ... ניסיתי לקרוא באתר בצרפתית... הבנתי יפה אבל לכתוב pour moi יdifficile כתבת שה-GERMAIN היו בני שבטים כמו הוונדלים , ברברים... איזו ...קונוטציה... מעניינת כי ימח שמם הנאצים היו וונדלים ברברים שלא ברא השטן.... תודה סבא אריה אחזור לכתוב בעיברית שפת האם שלי ... .גם בשביל אנשי הפורום...

למעלה