כעת זהבה בן מתאחרת בתוכנית
ע עמירו ויוליה New member 28/6/11 #2 השנים עושות לה רק טוב/tapuzforum/images/Emo47.gif זמרת יחידה במילה. זה נראה כאילו היא הולכת ומשתבחת עם השנים. בנוסף לזמרת מעולה היא גם מהממת ויפה
השנים עושות לה רק טוב/tapuzforum/images/Emo47.gif זמרת יחידה במילה. זה נראה כאילו היא הולכת ומשתבחת עם השנים. בנוסף לזמרת מעולה היא גם מהממת ויפה
ב בוףברכה New member 28/6/11 #3 זמרת טובה...אבל השירים...מכוערים..טילים.. היא ועינת ארליך על הבמה...לשתיהן יחד...ישנה כריזמה של.. סטנד...למיק'..
זמרת טובה...אבל השירים...מכוערים..טילים.. היא ועינת ארליך על הבמה...לשתיהן יחד...ישנה כריזמה של.. סטנד...למיק'..
ב בוףברכה New member 28/6/11 #5 אפחד לא בחר ...משינה??. העיקר...שלטולדנו...לא יהיו התירוצים.....ל.."הייתי אחרון בבחירת שירים.. מZל-טוף...
אפחד לא בחר ...משינה??. העיקר...שלטולדנו...לא יהיו התירוצים.....ל.."הייתי אחרון בבחירת שירים.. מZל-טוף...
ע עמירו ויוליה New member 28/6/11 #8 להקה מצוינת/tapuzforum/images/Emo205.gif אתה בטח צעיר מדיי מלהבין מי זאת משינה
ע עמירו ויוליה New member 28/6/11 #7 הוא כבר ימצא /tapuzforum/images/Emo46.gif ואם לא רוחמה תוכל לתת לו כמה משלה. הייתי בטוחה שאדם יבחר משינה ואלוהים יעזור לי רוחמה הולכת לשחוט את השיר של אפללו. שמת לב שהשיר ממעמקים שדיברנו עליו היה בבחירות?
הוא כבר ימצא /tapuzforum/images/Emo46.gif ואם לא רוחמה תוכל לתת לו כמה משלה. הייתי בטוחה שאדם יבחר משינה ואלוהים יעזור לי רוחמה הולכת לשחוט את השיר של אפללו. שמת לב שהשיר ממעמקים שדיברנו עליו היה בבחירות?
K katam New member 28/6/11 #12 הייתי בטוחה שאדם יבחר את זה הרגע לאהוב, דסיקו שמתאים לו. הוא עשה טעות שבחר את זה הכל בשבילך שיר מקסים אבל מתאים לדואט
הייתי בטוחה שאדם יבחר את זה הרגע לאהוב, דסיקו שמתאים לו. הוא עשה טעות שבחר את זה הכל בשבילך שיר מקסים אבל מתאים לדואט