כעת זה רשמי: הסרט מקבל ביקורות גרועות.

Davy Jones

New member
כעת זה רשמי: הסרט מקבל ביקורות גרועות.

אחוז הביקורות החיוביות (שגם ככה - הן לא חיוביות במיוחד) יורד מיום ליום - http://www.rottentomatoes.com/m/his_dark_materials_the_golden_compass/ לאט ובכוח רצון עז הסרט כבר התקרב לאחוז הביקורות החיוביות של "ארבעת המופלאים 2" ואוטוטו הוא מגיע לאחוז הביקורות החיוביות של "אראגון" (16%). תודה רבה על הכל ל"ניו ליין סינמה" - על אשר בחר את במאי הסרט "אמריקן פאי" בשביל להביא למסך את הסרט עתיר האפקטים "מצפן הזה(ו)ב". תודה גם כן על שקיצץ את הספר לסרט של שעה ו-45 דקות. תודה תודה תודה! נתראה עוד 20 שנה, כשיעשו רמייק כמו שצריך לסרט.

מצד שני

המשתמשים ברובם אהבו. אמנם לא קראתי לעומק כל ביקורת אבל צריך גם לבדוק כמה מהמבקרים שלא אהבו את הסרט אהבו/היו אוהבים את הספר. כמה מהביקורות בכלל נכתבו מנקודת מבט של מי שאהב את הספרים, שהיא נקודת המבט הרלוונטית לאנשים פה.

The Immortal Me

New member
LOL!../images/Emo210.gif

This kid film noir touching on magic dust substance abuse, cranky clerics, worrisome wizards, *goth grownup child abusers* and computer-generated homicidal polar bear throat slashers, is less likely to dazzle the senses than exhaust minds of all ages.​

האבק

New member
אין צורך להיות כ-ז-ה פסימי...

יש שם בסה"כ 11 ביקורות... חוץ מזה - הרבה מאד אנשים אוהבים את הסרטים. התפרסמו גם הרבה ביקורות עיתונאיות שלא נמצאות שם שכן טענו שהסרט טוב (אתה מוזמן לבקר באתר bridgetothestars.net שיותר מעודכן מבחינת ביקורות על הסרטים...). הבמאי דווקא עשה עבודה טובה מאד בתור תסריטאי, ועבודה טובה בתור במאי. אני חושב שהבעיה הייתה דווקא עם ניו ליין, ולא איתו.

Davy Jones

New member
לא יודע מה איתך,

אבל כמעט בכל ביקורת שנייה על הסרט נותנים ביקורת קשה על הבמאי. הוא מהדברים הגרועים ביותר בסרט, כמעט כל הביקורות מציינות את זה. אבל זאת לא אשמתו, כמו שאמרת. זאת אשמתה של ניו ליין סינמה, שבחרה *אותו* בתור במאי.

האבק

New member
שמע, בתור מישהו שראה את הסרט כבר 3 פעמים

אני יכול להגיד שהסרט טוב. אני חושב שאנשים שלא קראו את הספרים יבינו הרבה פחות (כן, זו אחת הבעיות של קיצוצים) אבל עדיין יהנו. בתור מישהו שקרא את הספר המון פעמים ומכיר אותו טוב אני חושב שהסרט בסדר גמור. נכון שהוא יכול להיות הרבה יותר טוב, אבל כשיש לך חברת הפקה שהשקיעה את כל כספה בסרט הזה ויושבת לך על הוריד זה הרבה יותר קשה. הם ניסו לעשות הכל כדי שזה יצליח - החל מלהכניס פתאום שחקנים כמו איאן מק'קלן וכריסטופר לי באמצע ההפקה וכלה בחיתוך הפרקים האחרונים של הספר מהסרט. כריס וייץ הוכיח עצמו כמישהו שכן אוהב את הספרים, ומראיינות איתו בהחלט אפשר לראות שהוא נלחם על דברים רבים בסרט הזה.

ביקורות הן לא חזות הכל

ישנם סרטים רבים שהם סרטים מקסימים ונשחטו ע"י הביקורות... אני תמיד עושה לי כלל- לקרוא ביקורות רק אחרי שאני רואה את הסרט. ככה אני בא "נקי" ואז הביקורת היא גם יותר מעניינת כי היא יכולה לתת לך פרשנות שלא חשבת עליה. ואז אפילו עם הביקורת לא אוהדת, החוויה הראשוניתש לי מהסרט יותר חזקה מזה.

למעלה