כעת חזרתי מהאוניברסיטה.היתה הרקדה

כעת חזרתי מהאוניברסיטה.היתה הרקדה

יפה מאד ומגוונת מאד.היו הרבה רקודים ישנים וחדשים.כמו כן היתה הופעה נפלאה של להקות מחול שרקדו בכרמיאל. רקדו 4 ריקודים מקסימים והקהל הרב שהיה באולם מחה להם כפיים בהתלהבות יתר. כמובן שהיתה בעיה עם הצפיפות הגדולה. גם ירון היה,אם ירצה יביע את דעתו.

הרקדה ללא חניה

ההרקדה היתה בסדר אבל חנייה לא הייתה. פקקי תנועה השתרכו בכניסה. ברחובות הצדדיים לאוניברסיטה גררו מכוניות - 260 + 70 = 330 ש"ח + 25 כניסה להרקדה - 355 ש"ח מחיר ההרקדה.

הפתעה קלה ברעננה !

לעזרא היקר וחברי הפורום בקר טוב. אני רקדתי אתמול וכמידי יום חמישי ברעננה. האולם היה די מלא, אך לא צפוף מידי ובוודאי לא היו בעיות חניה, וברעננה גם לא גוררים מכוניות. - התשלום, רק עבור הכניסה. אתמול שלום עמר הפתיע אותנו : בשעה 10.10 בערב עצר את שטף ריקודי המעגל והכריז : אני רוצה ללמד ריקוד חדש, שם הריקוד "אתה תותח" ע"פ השיר של שרית חדד ו"השיר מוקדש לי על ידי בת זוגי נילי שאותו חיברה עבורי כי אני תותח". שלום לימד את הריקוד הבנוי משלשה חלקים קצרים (כל חלק פעמיים). הריקוד קצר ופשוט ומשתלב יפה עם קולה היפה של הזמרת. לאחר לימוד קצר ותכליתי (8 דקות), הקהל רקד את הריקוד שלש פעמים רצוף ונראה לי שדי נהנה. כמובן שלאחר שהריקוד נרקד זכה שלום עמר ובת זוגו (נילי עציוני) למחיאות כפיים סוערות ולפרגון כללי. שלום עמר קרן מאושר ונראה שהמחמאות והפרגון הוסיפו לו בריאות. תשואות לשלום ולנילי. מירי. נ.ב. : לעזרא - בשבילנו כאן בפורום אתה התותח האמיתי.

ע דה

New member
לעזרא החמוד - גם אני הייתי!

גם אני הייתי באוניברסיטה על פי הזמנתו המיוחדת והאישית של גדי ביטון אותי. היה לא רק צפוף - צפוף מאד! וכן הלהקות היו נפלאות! בהזדמות חגיגית זאת אני רוצה לברך את אשתו של גדי ביטון - מיכל ביטון ולאחל לה תקופת הריון קלה! וכמובן כשיגיע הזמן - לידה קלה! אפרופו ילדים: סוף סוף ראינו מיהי הילדה שחיברו עליה את השיר "מחול רחל" - ילדה חמודה אחייניתו של גדי ביטון. ועוד אפרופו ילדים: ביתו של ירון מישר סתו רקדה לידי במעגל. אני רוצה לומר לכם שהיא פשוט נפלאה: גם יפה, גם טובה, גם רקדנית, גם חכמה והכי חשוב היא אינה תככנית ומונילטיבית - אני ממש אוהבת את סתו היפה ומאחלת לה הצלחה בהמשך הדרך.

יבנאי

New member
לעדה

תוספת קטנה, מחול רחל - השיר המקורי הוא הללויה, של בועז שרעבי

ע דה

New member
ליבנאי - לא כל כך הבנתי

השיר המקורי הוא הללויה? ומה עם המנגינה הזו שמתנגנת בריקוד מחול רחל? מי חיבר אותה?

למעלה