גברת לנדאו
New member
כע כמה קריטי גבינת מסקורפונה בעוגת טירמיסו
אני בודקת מס' מתכונים - רוצה להכיון טירמיסו
המתכון האורגינלי זה זה עם הביצים והמסקרפונה.
על ביצים אני כנראה אוותר כי אני לא רוצה להשתמש בביצים חיות (מישהי הציעה במתכון שלה כפית מעדן בטעם וניל כתחליף - אם יש עוד רעיונות אשמח)
ראיתי מתכונים לטרמיסו גם בלי מסקורפונה, (ביניהם מתכון בוןב טירמיסו של קרין גורן )
עד כמה קריטי גבינת מסקורפונה או גבינת שמנת אחרת בעוגת טירמיסו? ומה היא מוסיפה?
וכן אותה שאלה לגבי ביצים, מה הן תורמות ? אווריריות לעוגה?
אני בודקת מס' מתכונים - רוצה להכיון טירמיסו
המתכון האורגינלי זה זה עם הביצים והמסקרפונה.
על ביצים אני כנראה אוותר כי אני לא רוצה להשתמש בביצים חיות (מישהי הציעה במתכון שלה כפית מעדן בטעם וניל כתחליף - אם יש עוד רעיונות אשמח)
ראיתי מתכונים לטרמיסו גם בלי מסקורפונה, (ביניהם מתכון בוןב טירמיסו של קרין גורן )
עד כמה קריטי גבינת מסקורפונה או גבינת שמנת אחרת בעוגת טירמיסו? ומה היא מוסיפה?
וכן אותה שאלה לגבי ביצים, מה הן תורמות ? אווריריות לעוגה?