כע כמה קריטי גבינת מסקורפונה בעוגת טירמיסו

כע כמה קריטי גבינת מסקורפונה בעוגת טירמיסו

אני בודקת מס' מתכונים - רוצה להכיון טירמיסו

המתכון האורגינלי זה זה עם הביצים והמסקרפונה.

על ביצים אני כנראה אוותר כי אני לא רוצה להשתמש בביצים חיות (מישהי הציעה במתכון שלה כפית מעדן בטעם וניל כתחליף - אם יש עוד רעיונות אשמח)
ראיתי מתכונים לטרמיסו גם בלי מסקורפונה, (ביניהם מתכון בוןב טירמיסו של קרין גורן )

עד כמה קריטי גבינת מסקורפונה או גבינת שמנת אחרת בעוגת טירמיסו? ומה היא מוסיפה?

וכן אותה שאלה לגבי ביצים, מה הן תורמות ? אווריריות לעוגה?
 

bali

New member
מנהל
גם הביצים וגם גבינה שמנה, רצוי מסקרפונה

תורמות למרקם הקרמי של הטירמיסו.
בלי שניהם זה כבר לא טירמיסו.

כפית מעדן חלב לא תחליף חלמון בשום דבר. לא בטעם ולא במרקם.

אם לא תשימי מסקרפונה, ממה הקינוח יהיה מורכב? ממה תעשי קרם?

אני לא מחבבת מתכוני תחליפים, האמת...
 
למעלה