כף איסוף צרכים לארגז חול "ששינתה את חיי"

DAHUJI

New member
כף איסוף צרכים לארגז חול "ששינתה את חיי"

היי לכולם/ן

רציתי לשתף אתכם בחוויה המאוד מוצלחת וסופר חיובית שלי עם כף איסוף צרכים לארגז חול בשם Wonder Scooper שרכשתי לאחרונה ושממש עשתה בעבורי את כל חווית ניקוי ארגז החול הרבה הרבה יותר קלה ובצורה משמעותית!
הכף בנויה כמו כף איסוף של טרקטור (הזו האחורית הצרה), ממש נראית כך וגם עובדים איתה בצורה דומה לכף של טרקטור - דוחפים את הכף פנימה לארגז החול עד התחתית, תופסים כמה שיותר נפח של חול ומרימים למעלה (אפשר תוך כדי גירוד התחתית למי שאוהב להיות ממש יסודי כמוני)... הקסם מתבצע
!

קודם כל, שלא כמו כל הכפות האחרות שהיו לי אין צורך לנער את הכף הזו בכלל או לברור גושים... החול הנקי נשפך במהירות מהכף בחזרה אל הארגז בלי בעיה ומסתנן תוך כדי שהגושים המלוכלכים נשארים בכף שעושה את כל העבודה... אין עניינים מיותרים, אין ניעור רק סינון, פשוט דוחפים פנימה לחול, מעלים מעלה וזהו.
הכף הזו בנויה ממש חכם ובצורה מחושבת - מלא נפח להמון גושים מלוכלכים (תוך 5-7 פעולות ניקוי כבר הארגז נקי, עד כדי כך), עם ידית אחיזה מאוד נוחה, הפלסטיק הקשיח מרגיש מאוד איכותי ועמיד (לא מהכפות האלו שמתכופפות מעט).

החסרון היחיד - המרווחים שבכף גדולים יחסית (7 מ"מ, מדדתי), ולכן גושים קטנים של צואה (רק צואה כי בחול מתגבש השתן הופך לגושים גדולים) עוברים את הסינון ונשארים בארגז החול... לדעתי זה לא כל כך נורא, אלא למי שהוא פדנט בנשמתו. אין הרבה גושי צואה קטנים ויבשים כאלו מלכתחילה וגם אלו שישנם לא מהווים אחוז משמעותי מהחול עצמו.
מכאן שלהערכתי כושר הניקוי של כף הקסם הזו הוא 95%... אי אפשר לנצח בהכל

מחיר? סה"כ 29 ש"ח בכל מיני חנויות ( 1 | 2 | 3 )... אני קניתי פיזית ב- 35 ש"ח.

והבונוס הענקי מבחינתי?....
פיתוח ישראלי, יזם ישראלי, רעיון ישראלי ואפילו
מיוצרת בישראל!

(אני סולד באופן אישי מ- Made in china למרות שהכל כבר מיוצר שם ולמרות שאני קניין חודשי רציני ב- eBay).

אם למישהו יש אותה או קנה אותה ורוצה לחוות דיעה, אני אשמח לקרוא.

dimitrygo

Active member
מנהל
למעלה