כף הרגל יותר קצרה מהשניה

כף הרגל יותר קצרה מהשניה

הילד שלנו בן 4 חודשים אם קלבפוט ברגל שמאל עם המכשיר והנעליים ואחרי הניתוח כבר -אבל שמנו לב שכף הרגל עם הקלב פוט יותר קצרה קצת וקצת יותר רחבה - מישהו יודע או ניתקל בזה ? אשמח לקבל אינפורמציה בנושא

vered43

New member
גם אנחנו שמנו לב

וזה משהו שהסבירו לנו עוד באולטרסאונד בהריון, שזה לרוב קורה. לא חשבתי שכבר בגיל הזה נראה את זה באופן ויזואלי, אבל מסתבר שכן.

sigis7

New member
זה נורמלי בהחלט,ואכן אתם צודקים

שלום וברוכים הבאים! אני גם דתית אבל זה לא הנושא כרגע.גם לבת שלי יש קלאבפוט ברגל שמאל (היא בת 7 חודשים בע"ה), וגם לה כמו לפי מה שהבנתי לכל בעלי הק"פ החד-צדדי יש כף- רגל קצרה יותר ורחבה יותר.משיחה ששוחחתי עם הרופא שלה, כי הבחנתי בזה כבר אחרי הגבס הראשון,הבנתי שככה זה נורמלי אצל בעלי הק"פ, וזה בד"כ מגיע להפרש של חצי מס' בין רגל לרגל שזה דבר נורמלי בהחלט גם לבנ"א "רגיל" שאין לו ק"פ...בכל מקרה לפי מה שאני מבינה לפחות בנושא הזה אתם יכולים להיות רגועים! בהצלחה ושוב ברוכים הבאים!

אנגלה3

New member
נורמלי לחלוטין

שלום וברוכים הבאים, גם לילד שלנו, בן חודשיים וחצי, יש ק"פ חד צדדי (רגל ימין) והדבר הראשון שהרופא שלנו אמר לנו שיכול להיות מצב שהרגל תהיה קצרה יותר וכף הרגל קטנה יותר מהשמאלית, כך שזה נורמלי, הרי ברגל עם הק"פ הגיד קצר יותר ולכן עושים ניתוח, ע"מ להאריך אותו. בכל מקרה, תשאלו את הרופא המטפל, תתחקרו אותו אפילו אם צריך, אנחנו בכל הזדמנות שואלים את הרופא שלנו את כל השאלות, חשוב שאנחנו ההורים נהיה מעודכנים ועוד יותר חשוב להיות בתקשורת מלאה עם הרופא המטפל, הרי אנחנו קשורים איתו עד שהפספוסים מגיעים לגיל 18. בהצלחה

אירנה ק

New member
נכון

גם אצל הבת שלי כף הרגל עם קלאב פוט קצרה. גם לבעלי יש קלאב פוט וגם אצלו כף הרגל קצרה ב2 ס"ם. זה מגביל אותו רק בזה שבקניית נעליים הוא מודד רק על הרגל "הבריאה". שזאת תהיה הבעיה האחרונה של הפספוסים שלנו גם כשיגדלו

גם אצלינו

ק"פ בשתי רגליים אמנם אבל יש הבדל. הבדל מינורי לחלוטין. באורך כף הרגל. בהחלט משהו רגיל שיהיה הבדל בין כף רגל עם ק"פ ולא עם ק"פ. שמעתי על כמה מקרים שיש הבדל במידה אחת בנעליים בין רגל לרגל. חוץ מהעיניין האסטטי (קטן עלינו) אין שום בעיה עם זה. ברוכים הבאים.

פרלמנים

New member
גם אצלנו!

ברוכים הבאים! האם יכול להיות שפגשתי אתכם בבי"ח שניידר בביקורת לפני כחודשיים והצעתי לכם להגיע לפורום? אם לא אז סליחה. בכל מקרה טוב שבאתם! איפה אתם מטופלים ומה שלום התינוק? אצלנו אומנם קלאב פוט דו צדדי אבל ברגל ימין חמור יותר והיא באמת קצרהיותר משמאל בערך בחצי ס"מ, טיפה יותר. הרופא אומר שזה בסדר וככה זה. .. שיהיו בריאים העיקר! ושוב, טוב שהגעתם, תישארו- אנחנו כאן ! שבוע טוב, ג'סיקה

למעלה