כף רגלי השמאלית

neptunian

New member
כף רגלי השמאלית ../images/Emo99.gif

שלום פורום כתיבה יצירתית פסיכולוגית? יש כדבר כזה!? כל יום אני לומד משהו חדש היום יצא לי לכתוב קטע שלטעמי יושב תחת הכותרת "כתיבה יצירתית פסיכולוגית" שעבורי זו דרך יצירתית להבין את עצמי. אז הנה אני משתף (כלומר מתגבר על הבושה ומשתף) בדמיוני ישבתי וכתבתי לך אימייל כי רציתי לומר לך את מה שהרגשתי כשישבתי איתך באותו החדר וצץ בראשי הביטוי "כף רגלי השמאלית" ואמרתי לעצמי זה שם של סרט? לא ככה!? וחיפשתי בגוגל כף רגלי השמאלית וראיתי שצדקתי הסרט עטור הפרסים של דניאל דיי לואיס ואני לא שיחקתי באותו אחר צהריים כשבדקת את כף רגלי השמאלית. היא באמת כאבה לי כף רגלי השמאלית, ולא הבנתי עדיין את פשר החידה. וישבתי מולך וזרקתי לך איזו הלצה שתכסה על המבוכה שעה שהידיים שלך אחזו בכף רגלי השמאלית. הזזת מצד לצד ואני זייפתי את הפרצופים הנכונים אמרתי שזה כואב כשדורכים התכוונתי לומר שזה כואב כשנוגעים לי בלב. ואני חושב עכשיו בטח יש איזה מרידיאן שמגיע מכף רגלי השמאלית אל הלב ואם אין אז יגלו או ימציאו כל דבר רק שיעקוף את המוח את הראש שלי את החומות את מבוכי המבוכות ויתיר ללב שלי להשמיע את המנגינה שלו כי משהו שר בתוכי וניגן ורקד כשישבתי איתך בחדר היתה בתוכי רוח שטות והתלהבות של ילד ועל כל זה היתה גם כסות

שירה ח1

New member
הכל מתחיל ונגמר בזה-כנות!

ואני זייפתי את הפרצופים הנכונים אמרתי שזה כואב כשדורכים התכוונתי לומר שזה כואב כשנוגעים לי בלב. - לא באה להביע דעה עלייך חלילה!!! לוקחת את המילים כדי להבין למה אין היום נפש מתאימה.... "זייפתי את הפרצופים הנכונים"- אני רק מאחלת לאותו אחד...( לא לך..) ללמוד ממך... כשאתם מזייפים - אנחנו לא מובנות! וכן! אני כותבת כך כי התאכזבתי ...כי סוף סוף חשבתי.... הכנות אינה בושה...הכנות היא המפתח למשכית הדברים הנכונים אלינו, אז תודה ..באת לי בזמן!

שירה ח1

New member
לחיים במוות...למוות בחיים....כותבת...

"הגעתי עירומה,חוזרת לבושה בתפארת, עת יבוא יומי לזכות בשלוות עולם....אבקש, אל תבכו סביבי על עזיבתי את האדמה בקרו עצמכם היכן הייתם בעודני בחיים?! שם למעלה , בטח אמצא אנשים חיים, שהרי פה למטה.... נהגתם כמתים , נשמתי בתוך הגוף מתייסרת...גופי לגמרי פועל אחרת... עוד רגע וזה ייגמר..."בובת חלון הראווה..." מבצעת כיבוי מערכות... וסוף כל סוף ...נשמתי תזכה להוריד את החומות...לפקוח עיניים... אין סקס...שם למעלה בשמיים,כך מקווה...גן עדן..שבו מסתכלים רק על הנשמה...והסיפוק היחיד אותו אבקש...לשרוף את הגוף הזה באש! אז אל תבכו עליי..."דימוי אהבתכם"...אל תבקשו סליחה, כי לא כעסתי עליכם... אי אפשר לכעוס על המתים..., ואני מתוך הקבר...אביט בכם...נעשה סוף כל סוף הכרות...אך טעיתם בדמות.. " לא מובנת...לא קלילה...לא יציבה...מעט משונה...סקסית...והרשימה ארוכה...".. יקברו עם אוזניי ...אותם עזרי שמיעה...שגרמו לנשמתי להכבות ... ועכשיו שעודני "בחיים"...אבקש רק מאלוהים...מאותו הכוח העצום... כשתגיע השעה...אלוהים תנסה ...שאמות עם רשימה שונה...עם מספידיי הכנים... -------------- נ.ב לכולנו יש ראיה שונה על המוות...לא צריך לבקש אותו...לא צריך לפחד ממנו...בשבילי זאת נקודת ההתחלה...כמו בכל משחק..."ירית הפתיחה -אותה נקודת הסוף..." מאחלת לכולנו עד 120 בריאות ...והכי חשוב...מאחלת ש"המתים" , יקומו לתחיה.... וכשתעלה הנשמה...נלחץ יד לגשמיות...ונתגאה שלא בזבזנו יכולות...רק כך ..יתאפשר השקט , רק כך מקווה-" ראויה להערכה"...אזכה סוף כל סוף למנוחה....

neptunian

New member
וואו, על החיים ועל המוות, יפהפה

גם אני תוהה לפעמים בזמן האחרון מיהם האנשים שבאמת חיים את החיים אמרתי לך שאני רוצה לחיות חיים מלאים אבל עכשיו ברגע זה אני מת אני מת בעודני בחיים וחשבתי שזו אמירה דרמטית שיש בה לעורר אותי לחיים אכן את צודקת הכנות היא שעוזרת לנו למשוך את הדברים שנכונים לנו.

שירה ח1

New member
תודה מאמוש

דברים כנים שיוצאים מלב...נכנסים ללב האחר... "כמים פנים לפנים...כך לב האדם לאדם" המוטו שלי בחיים , והלוואי שהאהבה תיהיה פחות מתוסבכת.. שמחה שאהבת, כי כתבתי זאת בהשראה ממך, מאחלת מכל הלב שתמיד תמצא סביבך...אנשים חיים!

קיי ריס

New member
מאוד חזק.....מאוד נכון......

הסנדק : " כל הגברים מתים , אבל לא כל הגברים באמת חיים" אבל אוכל לומר בכנות שלא שמחתי לקרוא זאת.

שירה ח1

New member
קיי...O.K ...

חזק...נכון...ואמיתי מידי...אתה מקסים אותי כל פעם מחדש... אי אפשר שלא תריח את הנקודה שלי... מתוך הכתיבה...אתה משהו מיוחד! אל תדאג...האופטימיות עדין קורצת לי...מי יודע אולי אסכים להכניס אותה אליי...בנתיים אני והאופטימיות ...במשחקי חיזור..., תודה קיי על הכנות , על האכפתיות...נשתמע בקרוב...

למעלה