וקלמנטינות לא גדלות בחורף. אה, זה לא קשור
ו... ביטלנו את הטוויסט מהפרק הקודם. נורא מצחיק. נו, אז זה רוברט... אני קורא את ההודעה בקול של דליה.

בן לא כזה טיפש לאחרונה. כן, האמת ש"יודע צדיק נפש בהמתו" זה דווקא נכון להגיד. נכון שזה רומז שנועה בהמה, אבל המשפט אכן אומר "מיטיב לעמוד על טיבו של מישהו או משהו ומכיר היטב את מאווייו הכמוסים ורחשי לבו". אז כן, בן אמנם לא צדיק אבל יודע את נפש בהמתו.

עוד קצת מה"משחק הגרוע" של בן חממה.

איך היא יודעת באמת... דדי נסע לטאיוואן?

עוד פעם נועה נקלה לסיטואציה עם שיר בסגנון מזרחי-תימני של דורון מדלי?

אתם חרא זמרים. אוי, הבופה הזה ממש מגניב. דקה, לסוכנות שם...

מי אחשוורוש, אפשר לשאול? (עומר דרור שיחק באליפים אחד) ההיפים האלה ממש לא בסדר. אתרוג ממש ביצ'ית, אבל גם קצת פסיכופתית. נועה, נו, הם בסך הכול חוקרים ביחד. אתרוג אומרת אמת והפעם לא מאמינים לה... מה שאפשר לדעת זה ששחר אידיוט. אני חושב שבצר הוא איש מאוד חכם.

לא הייתי רוצה לפגוש את החיה בדליה!

ממתי הוא מבקיע? מיגל?

אולי היא תגלם את ושתי? זה גם קצת מתכתב עם המציאות... כולה בן בן. שלחופת זה צב. לא בדיוק, בטח יש כזאת מחלה. קידז נואשים, דליה. תאמיני לי.

זה לא טיקיטאס! ומה קוקי לובש לעזאזל?! אה, זה פרסי. אבל זה לא שיר פורימי מספיק טוב. אני הייתי הולך על "שיר ערש" של אלתרמן? אלוהים לא מופיע במגילת אסתר. וזאת הדתה. מסחור החגים.

מקסימום ימציאו את גאיה מחדש. יש לה עוד שמונה שנים.

אתה מחלל את היצירה. מי חתם על זה? מה קרה לרוברט שהוא לא זוכר?

אתם לא מאשימים אותו בזה, כן? אה... שוב ספרי תורה וסמים. ולמי אכפת מהקיצוצים?

יואו, דליה ושתי. זאת אמירה! מאפו. נכון, ליבי. מצד שני את מרוויחה מזה כסף... טוב, שרופה. זה אירוני.

מיגל, איזה צירוף מקרים. בן שוב אמר פתגם נכון. הוא מחכים מיום ליום. אני לא מבין, הוא מבריח סמים? או שבסוף זה ממש משהו מטומטם?!

אין לך סבלנות לשניים. אל תדברי איתו על פסטיגלים. נועה קירל יורדת על טוורקינג?! תירגעי, נועה, בדרך כלל הוא אידיוט שלא מבין כלום. אגב, השיר אומר "ספרי היכן את מתחבאת". ועכשיו הוא לא יודע איפה היא?! זה הקטע! סבתוש, אותך לא ראינו. סבתוש, הוא תמים.

שיר לא רע... מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! זה יורן! שיר טוב מאוד, יותר טוב מזה של נועה. אוי ואבוי. בחורה מקצועית, אין ספק. אוי ואבוי לנו.

אה, עכשיו גאיה מידבקת... לא, דין, רק עדי היא הסתומה מביניכן.

למה את לבד? לא, באמת. מה הוא נוטש אותך? איזה מין אבא זה? אחרי כל זה?