כפולה 2-המשך שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 34-כלבים לא מזיזים את השפתיים

פרק מרתק שיהיה .. האם בן משקר לנועה ?

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק נפלא
ליבי, הסתבכת ובגדול!!!
יופי אתרוג , תמשיכי להיות יותר גרועה מאיימי...
תהיה עונה שבה שחר יהיה חייב לדעת את האמת כבר ..
&nbsp

וקלמנטינות לא גדלות בחורף. אה, זה לא קשור
ו... ביטלנו את הטוויסט מהפרק הקודם. נורא מצחיק. נו, אז זה רוברט... אני קורא את ההודעה בקול של דליה.
&nbsp
בן לא כזה טיפש לאחרונה. כן, האמת ש"יודע צדיק נפש בהמתו" זה דווקא נכון להגיד. נכון שזה רומז שנועה בהמה, אבל המשפט אכן אומר "מיטיב לעמוד על טיבו של מישהו או משהו ומכיר היטב את מאווייו הכמוסים ורחשי לבו". אז כן, בן אמנם לא צדיק אבל יודע את נפש בהמתו.
&nbsp
עוד קצת מה"משחק הגרוע" של בן חממה.
&nbsp
איך היא יודעת באמת... דדי נסע לטאיוואן?
&nbsp
עוד פעם נועה נקלה לסיטואציה עם שיר בסגנון מזרחי-תימני של דורון מדלי?
&nbsp
אתם חרא זמרים. אוי, הבופה הזה ממש מגניב. דקה, לסוכנות שם...
&nbsp
מי אחשוורוש, אפשר לשאול? (עומר דרור שיחק באליפים אחד) ההיפים האלה ממש לא בסדר. אתרוג ממש ביצ'ית, אבל גם קצת פסיכופתית. נועה, נו, הם בסך הכול חוקרים ביחד. אתרוג אומרת אמת והפעם לא מאמינים לה... מה שאפשר לדעת זה ששחר אידיוט. אני חושב שבצר הוא איש מאוד חכם.
&nbsp
לא הייתי רוצה לפגוש את החיה בדליה!
&nbsp
ממתי הוא מבקיע? מיגל?
&nbsp
אולי היא תגלם את ושתי? זה גם קצת מתכתב עם המציאות... כולה בן בן. שלחופת זה צב. לא בדיוק, בטח יש כזאת מחלה. קידז נואשים, דליה. תאמיני לי.
&nbsp
זה לא טיקיטאס! ומה קוקי לובש לעזאזל?! אה, זה פרסי. אבל זה לא שיר פורימי מספיק טוב. אני הייתי הולך על "שיר ערש" של אלתרמן? אלוהים לא מופיע במגילת אסתר. וזאת הדתה. מסחור החגים.
&nbsp
מקסימום ימציאו את גאיה מחדש. יש לה עוד שמונה שנים.

&nbsp
אתה מחלל את היצירה. מי חתם על זה? מה קרה לרוברט שהוא לא זוכר?
&nbsp
אתם לא מאשימים אותו בזה, כן? אה... שוב ספרי תורה וסמים. ולמי אכפת מהקיצוצים?
&nbsp
יואו, דליה ושתי. זאת אמירה! מאפו. נכון, ליבי. מצד שני את מרוויחה מזה כסף... טוב, שרופה. זה אירוני.
&nbsp
מיגל, איזה צירוף מקרים. בן שוב אמר פתגם נכון. הוא מחכים מיום ליום. אני לא מבין, הוא מבריח סמים? או שבסוף זה ממש משהו מטומטם?!
&nbsp
אין לך סבלנות לשניים. אל תדברי איתו על פסטיגלים. נועה קירל יורדת על טוורקינג?! תירגעי, נועה, בדרך כלל הוא אידיוט שלא מבין כלום. אגב, השיר אומר "ספרי היכן את מתחבאת". ועכשיו הוא לא יודע איפה היא?! זה הקטע! סבתוש, אותך לא ראינו. סבתוש, הוא תמים.
&nbsp
שיר לא רע... מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! מי זה הבחור הסקסי הזה?! זה יורן! שיר טוב מאוד, יותר טוב מזה של נועה. אוי ואבוי. בחורה מקצועית, אין ספק. אוי ואבוי לנו.
&nbsp
אה, עכשיו גאיה מידבקת... לא, דין, רק עדי היא הסתומה מביניכן.
&nbsp
למה את לבד? לא, באמת. מה הוא נוטש אותך? איזה מין אבא זה? אחרי כל זה?

שיר m

Well-known member
נחמד
שתדעו לכם שבן ממש חכם! עובדה שהוא לא התקרב יותר לגאיה
והוא גם מצליח לשמור על הסוד של נועה! בינתיים

&nbsp
שחר עדיין דביל.
&nbsp
ליבי עומר
(סליחה נועה, אנחנו כן נשלים עם מסחטת הכספים שהיא ההופעה שלך)
&nbsp
אין ירדן היום.

Roei152

Well-known member
מנהל
אנשים לגמרי הגזימו
מודה שעומר דרור הוא לא ה-שחקן הכי קומי , ובכל פעם שהוא משחק את בן , הוא לא מעביר לי עד הסוף את מה שבן אמור להעביר.. כאילו את מיכה הוא הצליח להעביר לי בסחבקיות עם גדי ,.. אבל זה לא נכון שהוא רק פנים יפות .. הוא גם שחקן שמשחק דמות שלא מתאימה לו..
&nbsp

פרק 35- ראיון בלחץ

אז מי אחראי לשליחת המיילים?
&nbsp
האם יגלו שנועה היא ליבי?
&nbsp
מה יקרה לגאיה מהמחלה?
&nbsp
והאם פוקי תבין שהיא מאוהבת בצוקי?

שיבת הטפי
ירדן צריכה להתחיל לגבות כסף מנועה על כל הפעמים שהיא מצילה אותה.
&nbsp
רננה העירה אותה?
&nbsp
סצנות בין שתיהן לא היו הרבה. אם היא מחליפה, גם ליבי מחליפה. כולה חמגשיות! על זה שאושר סעד את אביו החולה לא מדברים! סאבאג', סאבאג'. אנשים פה חירשים. תזוזי, נועה! זוזי משם!
&nbsp
כדאי שבסוף העונה הם כבר יחשפו מי זאת ליבי. יהיה קשה למשוך את זה כל כך הרבה... צודק, אושר. חכם.
&nbsp
הוא לא הרגע הבקיע גול נהדר? אני לא מבין, מיגל מבריח יודאיקה?
&nbsp
ירדן, זה אבא שלך. צוקי... מסכנה פוקי. היא ממש מאוהבת. וזה בלתי אפשרי. אבל אתם יודעים מה איאן עושה כשבחורה מאיימת לה על הבחור... ממתי יש להם חיים פרט אליה?
&nbsp
בדקת שאין חומר בתוך השייק שמשתיק אותך? אוי, לא... לא הוא... אה, אני יודע. יונתן מיטרני, צא רגע מהפוזה של שחר סילאן קפלן, אתה שמעת שהבן של ספקטור פה? בטח מתכנן משהו, בדוק אותו. דריה, צאי רגע מהפוזה של אתרוג, בא לך לעזור ליונתן במבצע?שוב היה חומר בשייק? הטום באום הזה מעצבן.
&nbsp
אולי כדאי שמתישהו נועה תגיד שליבי זה מה שהיא באמת חושבת, שהיא באמת מאמינה שהיא ממסחרת דברים, ושליבי היא פשוט האמת שלה.
&nbsp
ליטל שוורץ מפתיעה.
&nbsp
דריה, את לא מבינה שהוא מנסה להימנע מחשיפה? הבחור הזה מכיר אותו... הוא "שחר", זה פשוט שטום באום אומר "פחחח, כן בטח, מה אתה היום, יונתן?". ריאיון פשוט הזוי.
&nbsp
אין עוד רופאים?! רק הוא?! הוא גם גרוע! והוא גם יודע מי זאת גאיה...
&nbsp
אלא אם זה מישהו שמכיר אתכן.
&nbsp
ליטל שוורץ, עבדת איתו כל כך הרבה שנים ואת לא יודעת?!
&nbsp
את קוראת לו צוקי ומתפלאה שהוא הולך לפוקי?! אבל צוק ממש חכם.
&nbsp
שעורה?! מסחור היהדות.
&nbsp
זה לא הגיוני! התבלבלת. בן יותר חכם לאחרונה. אני לומד הרבה על בן. כן, ככה גם היה ההליך מאחורי סדרה מסוימת, שאני מניח שהם מכירים ומתייחסים אליה...
&nbsp
מה אתה קשור עכשיו, מיגל?
&nbsp
בן למד פתגם וחופר עליו.
&nbsp
אומרים "לילות כימים", בן. אגב, שמעתי שבן פיצה אותה בפרחים, סיגליות. אבל רגע חמוד. והנה גם גאיה עוברת פיתוח. מסכנה.
&nbsp
תמיד חשדתי בבצר הזה.

Roei152

Well-known member
מנהל
יופי ש פרק
אומנם חסרו לי שירים , אבל גם בליעדיהם הסתדרתי ...
אהבתי את האיזכור הסמוי של החממה אמריקה .. בן לומד משפט קרע אוותי ..
איך נועה לא מתעייפת ? זה הפרק שבו היא החליפה בין לבי לעצמה הכי הרבה פעמים...
משהו שאנחי לא מבין . איך רנננ הה לא כועסת על נועה שהיא שיתפה את ירדןנ ? ולמה נועה לא עלתה בעצמה על זה שזה קשור לאיקס?
&nbsp

רננה לא מצפה
שנועה תבין בעצמה מאיפה זה נשלח, ונועה מבינה שזה קשור לסוכן איקס.
&nbsp
ויותר מזה, היא הבינה שירדן זאת בעצם הבת של איתן (רוברט). אז זה קידם אותה.

Roei152

Well-known member
מנהל
רגע אני לא מבין ?
לאבא של ירדן קוראים איתן? זהה שאבא של ירדן הוא רוברט אני יודע , אבל למה הוא שינה את שמו ?
&nbsp

שיר m

Well-known member
מושכים את זה
בצר? ברצינות?
&nbsp
בן בן

&nbsp
נועה, נסחפת קצת...

Roei152

Well-known member
מנהל