כפות ידיים ורגליים רדומות כל הזמן

birdyblue

New member
כפות ידיים ורגליים רדומות כל הזמן

שלום
בשבועיים אחרונים סובל מכפות ידיים ורגליים רדומות כל הזמן
המצב מחמיר כאשר אני שוכב משמע כאשר אני הולך לישון קם אחרי חצי שעה-שעה עם כאבים עזים בכפות הרגליים. כמו כן סובל מתשישות כל הזמן זה הגיע למצב שבו פעולות פשוטות כגון הליכה עליה במדרגות נהיו פעולות מתישות בשבילי שבמהלכן אני סובל מקוצר נשימה

הייתי אצל רופא משפחה שלח אותי לבדיקות

א.ק.ג יצא תקין
צילום ריאות יצא תקין מחכה ל תוצאות דגימות דם ושתן

חיי בשבועיים אחרונים הם פשוט לא חיים אני סובל 24 שעות ביממה
אנא עצות או הכוונה ממה זה יכול לנבוע או לאיזה רופא מומחה לפנות
תודה

אופיר4999

New member
היי תפרט קצת

היי תפרט קצת
בן כמה אתה האם אתה תמיד היתה בריא או שיש לך מחלות רקע
הייתי הולך לנירולוג ליעוץ רופא המישפחה לא הציעה

birdyblue

New member
בן 33

בריא ללא מחלות
ולא רופא משפחה לא הציע ללכת לנירולוג

אופיר4999

New member
לדעתי כדאי נירולוג

לדעתי כדאי נירולוג
תתיעץ עם הרופא משפחה על ללכת לירולוג ניראה מה יחליט
חולשה כזאת לאדם בריא קצת מפחיד אל תזלזל תיבדק טוב

מסכימה עם אופיר - נוירולוג

אבל תנסה להבין עם הרופא משפחה שלך למה הוא מכוון. כי יכול להיות שהוא עושה בדיקות שנדרשות כדי להעביר אותך לרופא מומחה.

בגלל שהם לא מסבירים גם אני לאורך הדרך חשבתי שהם סתם: מורחים אותי. אבל אז בדיעבד הבנתי שהוא לא יכול להפנות לרופא מומחה בלי בדיקת מסוימות.

ואם אתה מרגיש אין לך דיאלוג טוב עם רופא המשפחה, שהוא לא נותן לך תשובות לשאלות - תעבור רופא.
אפשר ללכת גם לשני רופאי משפחה באותו רבעון (במאוחדת לפחות) ואפשר לקבל גם אישור לרופא שלישי. - זה מה שנקרא סקנד אופיניון. זכותו של חולה להצליב תשובות של יותר מרופא אחד בתחומו.

אנחנו פורום, אנחנו לא אנשי מקצוע. אתה צריך להגיע לאיש מקצוע שיסביר לך גם מה הוא בודק או עושה.

וכן, לפעמים צריך "לדחוף" אותם קצת. אבל במצבים של "נימול" (זו מילה שמצחיקה אותי כל פעם מחדש, כי "הרדמות" של איברים ככה נקראת, אבל היא נשמעת כזו קטנטנה וחמודה, והיא כל כך לא!
) אני לא חושבת שרופא ייקח צ'אנסים ויחפף.

אתה צריך להיות עיקש עם הרצון שלך להבין מה קורה איתך ולקבל יחס שעוזר לך להרגיש שמטפלים בך בצורה מקצועית. גם אם זה אומר ללכת ליותר מרופא משפחה אחד (לי זה מאד עזר לקבל הסברים מרופא שמסביר, ואז הבנתי למה הרופא ההוא עשה מה שהוא עשה).

בהצלחה, נקווה שיהיה שיפור בהקדם שימצאו מה זה ואת הפתרון במהרה

inbalshiacho

New member
רפואה סינית

לפי הרפואה הסינית סביר להניח שהייתי מאבחנת בעיה בזרימת הדם. תקיעות שמונעת ממנו להגיע לקצוות . אני לא יכולה להיות בטוחה בלי לבדוק. מבחינת בדיקת חשוב לעשות EMG לוודא שאין בעיה עצבית.

למעלה