כפות רגליים כואבות

e l i o

New member
כפות רגליים כואבות

כפות הרגליים של אימי הקשישה כואבות , אולי מפאת גילה ..כי דרכה הרבה על כפות הרגליים..נוצרו יבלות ,ואינני מתכוונת לעקב אלא אלא בחלק הקדמי ושם נתקשה העור מאוד, זוהי יבלת וחוץ מהיבלת גם באצבעות בעיקר באצבע הקטנה (בזרת ),יש רגישות בעיקר בחיכוך ובמגע עם נעלי בית, בקיצו מדובר במשך פרק זמן של כשנה... אני חובשת לה את המקום להקל על החיכוך עם הנעל... ואני מורחת אקווה קרם . לאחר התייעצות עם רופא משירותי בריאות כללית שהקדיש שניה להסתכל על כפות הרגליים ואמר זאת דלקת קלה וגם אקווה קרם יכול להימרח וכך נהגנו אך אין שום שיפור .... לאיזו משחה כדאי לי להחליף , היום התייעצתי עם רוקח שהציע את המשחה שנקראת "וינווטון ג'ל או אולי וינורוטון ג'ל . האם תרופה זאת תהיה יותר יעילה .ושנית האם אפשר לטפל חיצונית במשחה זאת בכפות רגליה על אף שיש לה שיש לה הרבה בעיות של: י. ל.ד כולסטרול וקיבה בעייתית שמכורה ל"לוסק") ,האם המשחה הזאת תביא לה את הפיתרון המיחל,ואם לא אז מה כן? תודה מראש על תשובת הכירורג.

כאב בכפות רגליים

ממליץ להפנות את השאלה לפורום אורטופדיה. בכל מקרה- קיימת תת התמחות של כירורגית כף רגל במסגרת אורטופדיה. גם בקופות החולים קיימים מומחים לכף רגל. ניתן לפנות למרפאת כף רגל בבית חולים איכילוב- 03-6974000. בהצלחה

למעלה