כפיה דתית בטלויזיה

אוףףףףףףףףףף

איזה עצבים, דווקא שאפשר לישון בלי מזגן , עם חלונות פתוחים, אני כבר כמה שעות ערה והשינה ממני והלאה, מכיוון שאני לא צמה, אז כבר נשנשתי משהו מהמקרר, פתרתי תשחצים בעיתון וקראתי את הכתבה של ניקול ריידמן, ראיתי פה ביוטיוב כמה סרטונים משעשעים, העי ניים פקוחות לרווחה ואין טילוויזיה, שזה בדרך כלל הסם שינה שלי, אוף, שייגמר כבר היום כיפור המעצבן הזה.

כפיה דתית בטלויזיה

הנה הגיע יום כיפור וחברות הטלויזיה משביתות את השידורים כולל בכל הערוצים, גם במאות שלא קשורים לחברות ישראליות.
וכך מונעים מ-80% מהציבור מלצפות בטלויזיה.

ושלא יאמרו שגם לעובדי הטלויזיה מגיע ביום כיפור להיות עבד של החבר הדמיוני. שיקחו טכנאים שאינם יהודים אם כל כך מקפידים.

בשנה הבאה אולי ישביתו ביום כיפור את הטלפונים ובשנה אחרי זה גם בשבתות, כי אם כבר אז כבר.....

וכל זה כי הדתיים מנצלים את הבורות בציבור כמו בדברים אחרים הקשורים לדת והחליטו להכריז על יום אבל לאומי כאשר מי שאשם בו לפי הסיפורת הוא החבר הדמיוני (מצחיק, אבל הוא בכלל לא חבר...)

לכן מקליטים מראש סרטים, אלא אם אין ממיר

גם אצל אשתי זה כדור השינה שלה.
יש לנו סרטים מוקלטים אבל אני מעדיף את תחילת היום לעסוק בעידכון ספרים שלי, ורק כשאתעייף, לראות סרטים.

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב לבוקר של יום כיפור

אני התעוררתי לפני חצי שעה... התעוררתי ברבע לשבע אבל חזרתי לישון....
מאיר צודק יש לי סרטים מוקלטים בממיר של HOT... סרטים שאני אוהבת במיוחד....
כשהארי פגש את סאלי
הנשיא מאוהב
נשיא על הכוונת
מטורף מטורף בעולם
השוטר אזולאי
החיים היפים
אקסודוס
להתאהב (עם מריל סטריפ ורוברט דהנירו)
ועוד...
אז יש לי במה לצפות...
חוץ מזה מי שאוהב מוסיקה יש גם מה לשמוע...
ערוצי MERZZO פועלים
וערוץ וינטג' 189 בהוט

יוליקה

Member
מנהל
לא רק הטלוויזיה מושבתת

גם אתר הבנק שלי (לאומי) לא עולה... פועלים עולה כרגיל....

לגבי השוטר אזולאי

אין משטרה כזו, ובכל המשטרה הכרתי רק אדם אחד שהתנהג כך, חמי, כאשר ליווה עצור לבית המשפט (אז לא היה רכב וקיבלו כרטיס לאוטובוס לו ולעצור...) והוא איש תמים מאוד ורק בגלל צרכי הפרנסה התגייס למשטרה.

העצור סיפר לו שהוא בבעיה כי הוא לא עשה שום עבירה ונעצר בטעות ויש לו אשה וחמישה ילדים ואמא לפרנס והם ימותו ברעב אם יעצרו אותו,
חמי שחמל עליו, שיחרר אותו עם אזהרה (נו,נו,נו...) שלא יעשה זאת שוב, הבחור הודה לו והסתלק.....להמשיך לבצע עבירות כעבריין רב פעלים.....

כמובן שחמי פוטר מיד ולא הבין מה רע עשה שפיטרו אותו....

יוליקה

Member
מנהל
גם שוטר מקוף כבר אין היום

כשהייתי נערה בת 15.... היה לנו שוטר מקוף שהיה אחראי על מרכז רמת גן...
הסתובב בעיקר ברחוב הרצל וככר המרב"ם ברמת גן... זוכרת אותו במיוחד...
הוא היה חבר שלנו... ודיברנו וסיפרנו לו את בעיותינו... הוא הכיר אותנו בשמותינו
כל הסוחרים בחנויות הכירו אותו להערכתי הוא היה כבן 25...
אף אחד לא העיז לחנות בחניה כפולה ברחוב... אוףףף הוא חסר היום!!

אני הייתי ב-1970-1972 שוטר המקוף האחרון.....

הדסהש1

New member
המצחיק שיש ערוצים זרים

שמשדרים אך ללא תרגום.אני מבלה את יומי בקריאת ספר.דבר שזמן רב לא עשיתי...העבודות הרכבת מופעלים סינים גם בכיפור.היה אפשר להסכים שה vod יפעל..אך ל א הסכימו.לפני שנים עבדתי בחנות של וידאו.ולפני החג אנשים השכירו סרטים בשפע.

שפרא7

New member
בוקר טוב! האמת שאני אוהבת את השקט של כיפור

למי שאוהב סרטים אז היום בשעה 22.00 ב- HOT GOLD יש סרט מצוין וממש חדש
"סארו - הדרך הביתה" מבוסס על סיפור אמיתי. רק תכינו חבילת טישו.

יוליקה

Member
מנהל
זהו, נגמר הצום - גמר חתימה טובה לכולם

זמני סיום הצום : ירושלים 19:01, תל אביב 19:03, חיפה 19:02, באר שבע 19:03, צפת 19:00, אילת 19:02.

nurii

New member
ראיתי את סארו לפני חודשיים סרט נהדר

לא הצטרכתי טישו.השקט של יום כיפור עדיף על הרעש מכביש 6 כל בוקר. זה מטריף......

למעלה