כפילים!

star_female

New member
כפילים!

שמתם לב (לפחות אלה מביניכם שרואים אנימה) שיש מלא אנשים שדומים במראה שלהם, ולפעמים גם באישיות, לדמויות מדיג´ימון? אני מתכוונת שיש הרבה... כבר ראיתי דמויות שדומות לדייויס, קן, קארי, וטיקיי... ואני בטוחה שיש עוד! אז.. אמ, אני אתחיל לפרסם תמונות... כל מי שמכיר כפילים אחרים גם מוזמן לפרסם, כמובן.. ואם אתם יודעים, תכתבו גם מאיזו סדרה ואת שם הדמות ^_^ הדמות שבתמונה: יוקי סומה מ"פרוטס באסקט" - Yuki Souma / Fruits Basket הוא דומה לקן... במיוחד בתמונות שהוא שוכב. מזכיר לי את הסצנה שקן שכב במיטה שלו וחשב אם כדאי לו להצטרף לדיג´יגורלים בפרק 27. הוא גם דומה לו באישיות קצת - הוא מסתורי ומסתיר סוד גדול, ויש לו הרבה מעריצות (ומעריצים)... אני לא יכולה להגיד עליו הרבה כי ראיתי רק 7 פרקים של פרוטס בסקט.

^-^ איפה להתחיל?

טוב, כרגע יש לי שניים: אחד הוא Eriol Hiragizawa מ-Card Captor Sakura שלפי דעתי לפחות, דומה נורא לסאם, אחיו המיתולוגי של קן. הוא הבחור בשורה העליונה השמאלי (כאילו שלא תזהו ;;;^^) השנייה... בהודעה הבאה ^-^

אוקיי, עוד אחת...

דבר ראשון: גם הארי פוטר דומה לסאם, לא?
דבר שני: התמונה המצורפת... טוב היא לא ממש דומה. אני אחפש תמונה טובה יותר
אבל בעיקרון, לוקה (Lucca) נורא דומה ליולי, בעיקר במשחק (במשחק קואים שהשיער שלה ממש סגול, לא חום-סגול כזה כמו לדייויס
) אם אני אמצא תמונה טובה יותר, אני אפרסם (התלבושת שלה גם נורא דומה לתלבושת של יולי כשהיא בעולם בדיגיטלי). Lucca היא ממשחק לסופר נינטנדו, Chrono Trigger.

star_female

New member
עוד תמונה של יוקי...

פה הוא קצת יותר נראה כמו קן... והוא לובש שמלה.. כי.. ^^;

pokegirl

New member
אוקי, מצאתי כמה :)

אבל מאנימה שלא ראיתי
אז הנה קודי-

star_female

New member
עוד קן...

נאגי (Nagi) מ-Weiss Kreuz... טוב, אולי בתמונה הזאת הוא לא הכי נראה כמו קן... אבל אני לא מוצאת תמונות טובות ;-; בכל אופן, הם גם לובשים כמעט אותם בגדים (של נאגי כחולים כהים)... שניהם רעים (... נאגי רע במשך כל הסדרה), ו-angsty... נאגי בן 15 והוא הכי צעיר ב-WK... ויש לו כוחות טלקנטיים ^^

star_female

New member
דייויס!

או יותר נכון, דאיסוקה... Daisuke Niwa / DN Angel כן, יש להם אפילו את אותו השם... ושיער דומה, בצורה ובצבע (אדום, סגול-חום... מספיק קרוב! ^^; ) ממה שקראתי עליו גם יש להם אישיות דומה... אני ממש לא יודעת עליו הרבה כי לא ראיתי די.איי.אנג´ל...

star_female

New member
קן אחרון!

אלא אם כן אני אמצא עוד... זה אקירה (Akira) מ-Hikaru no Go הוא יריב של הדמות הראשית ממה שהבנתי... והוא די חזק. והוא גם לובש אותם בגדים כמו קן ^^;

star_female

New member
קארי...

את הפנארט הזה מצאתי באתר יפני... אין לי מושג מאיזו סדרה היא, או איך קוראים לה. אבל היא לא מדיג´ימון. והיא ממש דומה לקארי ^_^

Rocketshipper

New member
טאי ../images/Emo6.gif

זאת אד, מקאובוי ביבופ, ותראו איך היא דומה לטאי
שימו לב לגוגלס המסורתיים

Rocketshipper

New member
שימו לב שימו לב

שאקוומון!!!!!!!!!!!!!! XDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה החרסינה הקטנה שקאסי ואיגי מסופר-פיג מוצאים, ומשם יוצאת רמיקו אחת הסופר פיגיות שמונו לפני מאות שנים *מהנהנת בחוכמה* נ.ב.- תודה לאור שמצא לי את התמונה *.*

Rocketshipper

New member
אחרון להלילה (או בוקר? o_O)

אוקווה!! ובכן, זה סנייפ מהארי פוטר XD לא מרתיע כמו אוקווה, אבל אתם חייבים להודות שדומה

star_female

New member
XDDDD

אני כבר לא אסתכל על סופר פיג באותה צורה... או על שקואמון... XDD

miaka

New member
צ´וביטס! צ´וביטס!

אמנם חלקכם יחשבו שזאת עוד פרסומת סמויה לצ´ביטס מבית טל- מכורי סומומו בע"מ
אבל יש שם מישהו שאמנם לא דומה לקודי במראה (כל כך) אבל באישיות... הוא פשוט קודי o_O אני לא מוצאת תמונה שלו כרגע, אבל אני אעלה אותה אם אני אמצא אח"כ.

למעלה