כפיר בביאליק אתמול!:)

כפיר בביאליק אתמול!:)

אז אתמול הייתה הופעה בקפה ביאליק, אחרי שמלא זמן לא הייתה הופעה שם אז ההופעה הייתה הופעה אקוטסית,ובשנה פלוס שאני הולכת להופעות של כפיר לא יצא לי להיות באקוסטית אני חייבת להגיד שזה היה שונה בטירוף,שונה טוב..היה ממש מרגש:) הייתה אוירה מחשמלת, כן למרות שלא היה חשמל...חח היה כיף לרקוד על הספה, להתשגע,לשיר,לצחוק לעשות תנועות לשירים ושכולם מסתכלים כאיל איזה חולות נפש(אני+ענברי) אני חייבת לציין משהו, כפיר שר את "מביאה הכל" של הגדול מכולם ובאמת שעברה לי צמרמורת בכל הגוף, זה היה ביצוע מדהים מדהים.. שיר החדש, האחח אך זה נותן חשק שהאלבום השני כבר ייצא!! אין דברים כאלה:) אה ועוד משהו ממש חשוב!!- הדר, שיהיה המון המון מזל טוב מותק, היה מרגש לשמוע את כפיר מקדיש לך ולאורסך:) בכזאת אהבה את מנגינה קטנהD: כל הבנות שהיו אתמול היה לי ממש ממש כיף איתכן..:)3>

shahar1989

New member
הייתה הופעה מרגשת..

לא ברור למה דווקא זאת, אבל היא הייתה נוגעת ומצמררת כזאת. היה כיף!

../images/Emo214.gifשחררררררררררררררררשלנו! ../images/Emo99.gif

תמיד תמיד תמידדדדדדדדדדד כל כך כיף לראות אותך בהופעות....
ממש שמחתי כשהגעתי להופעה שראיתי אותך!
ואני שמחה שנהנת בהופעה... אי אפשר שלא להתרגש מהופעה של כפיר, במיוחד כשהיא ...איך כפיר אמר?! "תרבותית יותר"!
(ותזכרי כל מה שאמרתי לך אתמול, באמת התכוונתי לזה...כל סוף זאת התחלה!
)

inbarIL

New member
"דאגתי שהיא לא תגיע, אבל אז הפחד נעלם"../images/Emo3.gif

אני עדיין באופוריה.. הייתה פשוט הופעה מושלמת. מושלמת. אני לא זוכרת מה הייתה הפעם האחרונה ש*ככה* נהנתי בהופעה..
שמונה חודשים אני מחכה להופעה בביאליק. שמונה. והיה כ"כ טוב לחכות אותם, כי מה שהיה אתמול היה משהו מיוחד שלא היה יכול לקרות כל יום.. אווירה מרגשת, מצמררת, נוגעת, משפחתית. ["תודה משפחה"] לשבת עם כולן..להתרגש, להחזיק ידיים, ללטף, לעלות לשבת על הלמעלה של הספות ואחר"כ לרקוד עליהן בטירוף יחפות
היה כזה כיף..אני ומיכלי עשינו את הכראוגרפיות שלנו וכולם הסתכלו עלינו וצחקו עלינו אבל כפרעלינו
ו"מביאה הכל" של שלום חנוך..מאז ההופעה הראשונה שלי של כפיר הוא לא עשה את השיר הזה. [זה מוסרט ד"א..יעלה לפייסבוק בקרוב]..וזה היה פשוט אחד המדהימים. הכי מרגש בעולם. להרגיש על הגוף כל מילה וכל צליל..שזה מזכיר לי שכבר שכחתי כמה מאיה בלזיצמן מלכת עולם!
ממש ממש מ-מ-ש אהבתי את השיר של און..היה מרגש נורא.. חח אחר"כ היה ממש מצחיק "אני מכחיש את זה שהשיר הזה נכתב על אחותי.." "תצחקו עכשיו, בסוף זה גם יגיע לאחותכם!" וכו'..
ובכלל כל הבדיחות והמשפטים והצחוק הזה שלא יכול להתקיים במקום אחר. רק שם. וזה מה שכ"כ חיכיתי לו..המשפחתיות הזו עולה שם ברמה. מרגישים את כולם, רואים את כולם, כולם פתאום נהיים אחים..זה אחד הדברים המרגשים שאפשר לחוות בהופעות בכלל
הייתה גם מרגשת ההקדשה להדר ולארוסה..
מזל טוב, כבר אמרתי!
"ראש בחול" היה ביצוע ענק! כ"כ נהנתי וכ"כ זה עשה חשק לאלבום הבא.. היה פשוט כיף. לנקות את הראש, לצחוק, לאהוב [כ"כ הרבה לאהוב
], לשתות, להתחבק, להקשיב, להתרגש.. אז תודה לכולכם על הלילה הזה. לכל מי שהיה/הייתה שם, לכל מי שלא הייתה והייתה איתי כל הזמן בלב..
טוב. אני לא זוכרת מה הפעם האחרונה שככה חפרתי על הופעה
אז אני פשוט אשים פלייליסט וזהו
ליפול- כמה זמן הוא לא התחיל עם זה הופעה
אין כבר זמן מה נשאר ממני עצוב מנגינה קטנה- מוקדש להדר ולארוסה
כלום-
מביאה הכל - לא מתוכנן (נראה לי שזה היה לפני אם הוא ילך..לא בטוחה) ביצוע מ-ד-ה-י-ם
אם הוא ילך
אונצ'י
-שיר של און שכפיר כתב אאל"ט..מדהים. וכן..כתוב בפלייליסט אונצ'י
כפרות עליהם. לבד תצעק הפחד נעלם- וכל הכבוד לכנרת שהגיעה מרעות
יש לך כוח בובה על חוט בואי תפרקי אותי -לא היה בסוף.. ראש בחול- לא מתוכנן
שיר הטלפון- לא היה מתוכנן אמונה הבלדה על אושר ועצב ובאמצע כל מיני שירי שבועות ושטויות וזה
טוב, אני לא אגיד יותר כי זה לא ייגמר אז אני אוהבת אתכם
תודה חג שמח והגשמה עצמית
[
]

../images/Emo214.gifאיך אני אוהבת את החפירות שלךך../images/Emo99.gif

תמיד לקרוא משהו שאת כותבת על הופעה מסוימת גורם לי לצמרמורות
מגניב שהשיר של און הופיע בפלייליסט כ"אונצ"יק"
והשיר "ראש בחול"..ממכררררר
ובאמת, ככה זה בהופעות אקוסטיות..הכל קטן יותר, צמוד יותר, אישי יותר, משפחתי יותר, כפיר קרוב לכולנו אז הוא יכול לשמוע את התגובות, להגיב, להצחיק, להגיד מה שבא לו... הופעה של כפיר אפשטיין בקפה ביאליק, זה תמיד משהו מרענן... נפלא לחגוג ככה את החג (שמעולם לא חגגתי
) היה כיף לראות אותך ואת ענברי עושות כראוגרפיות שלמות..מודה שתהיתי עם עצמי אם עשיתן חזרות לפני

../images/Emo214.gifמיכלי, לקחת בסוף את החתולה?!../images/Emo3.gif

וואו..אם זאת הופעה אקוסטית ראשונה שלך, אז מצאת לך הופעה ממש מיוחדת להגיע אליה
הייתה אתמול הופעה ממש טובה, לפעמים יש הופעות עם הרבה יותר קהל שאין מקום לזוז...ויש מקומות כמו אתמול, ממש אינטימיות, שכפיר יכול לראות את כולם (וכולם יכולים לראות אותו בלי להסתיר אחד לשני
) , היו אנרגיות ממש טובות בהופעה (כמו תמיד?!
) והיו אנשים טובים, היינו המשפחה הקטנה של כפיר (רק נטע הייתה לי כל כך חסרה...וגם יעלי שהייתי בטוחה שתגיע, ולאן נעלמה הילי?! תמיד אני רגילה (או שזאת סתם "אני") שהיא מגיעה להופעות עם מיכלי
) טוב נו, אני לא אוכל להגיד שההופעה הזאת לא הייתה טובה לרגע... במיוחד עם ההקדשת שיר המדהימה (בדיוק כשלא ציפיתי והלכתי לקנות קולה) לי ולארוס שלי... וכולכן עם הברכות
ממש שימחתן אותי!!!!!
והשירים... אני כל כך אוהבת שכפיר שר את "מביאה הכל לידי דמעות" של שלום חנוך... האמת שזה נורא מצחיק כי לפני שאני שמעתי את כפיר שר את השיר הזה בהופעות (זאת לא פעם ראשונה..), הייתי בטוחה שבאמת רן דנקר שר את השיר במקור..וכשגיליתי ששלום חנוך..עוד יותר התלהבתי, אבל מהביצוע של כפיר?!הכיייי התלהבתי!!!!!! (בכלל, אחד השירים שאני יותר אוהבת...) ולראות את ענברי ומיכלי רוקדות בשפה שרק הן מבינות...
ואריאלה שהייתה ממש זוהרת !(סביר להניח שאם מורי הייתה שם...הייתי אומרת את זה על מישהי אחרת
) והשיר של און...בהתחלה היה לי נורא מוזר לשמוע את און שר...כל כך לא שגרתי(!!!!) אבל אח"כ ממש התלהבתי מהביצוע של און... ו...בכלל, האנשים, השירים, מאיה בלזיצמן (!) וכל מה ומי שהיה...היה טוב, וטוב שהיה!!!!

../images/Emo214.gifועוד מישהי שהייתה בהופעה באופן

ממש ספונטני ותמיד משמח אותי לראות אותה בהופעה... נועה הסטלנית של הפורום (והסטלנית בכלל...) נועה, אני אוהבת אוהבת אוהבת אוהבתתתתתתתתתתתת אותךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!! (רציתי לכתוב בשבילך תגובה שתהיה מוקדשת רק לך
) תמשיכי לבוא להופעות!!!! לא יודעת אם אני הייתי מסוגלת להגיע מנתניה לבד... (
) ואני פשוט מתה עלייך!

וואו בנות....

אין לכן מושג איזה כיף היה לי להכנס עכשיו ולקרוא את כל זה.. אני כ"כ שמחה שנהנתן
ת'אמת שאתמול הייתי באירוע משפחתי ברמת"ש וחשבתי לבוא להופעה אבל בסוף לא הסתדר... לא נורא, אני בטוחה שבפעם הבאה יהיה לא פחות טוב
בקיצור, כיף לקרוא את כל זה.. במיוחד בגלל שמזמן לא היו פה חפירות והתלהבות כאלו מהופעה.. אוהבת אתכן ומחכה להופעה הבאה

מצטרפת לכל מה שכתבו מעליי.

היה פשוט ערב מדהים אתמול, זה נשמע קצת מגעיל, אבל שמחתי שבאו פחות אנשים מהופעות רגילות בקפה ביאליק. הצד הקלסטרופובי שבי נרגע. היתה אווירה מעולה, כפיר היה מצחיק מתמיד, וכל פעם שהוא נתן לקהל לשיר במקומו, זה עשה משהו. זה היה ממש מיוחד. אני במיוחד זוכרת לטובה את "עצוב", היו לי ממש צמרמורות. והסינגל החדש, טוב, אני פשוט חסרת מילים לגביו. כי מעבר לזה שהוא מעולה, אני מאושרת שאנחנו מתקדמים עוד צעד אל עבר האלבום השני
. השיר של און פשוט הרס לי את הלב!.. אם אתן מוצאות עוד מישהו [פנוי
] שכותב כאלו דברים יפים למי שהוא אוהב, תעשו טובה ותנו לו את הטלפון שלי או משהו
נראה לי גם שאני התרגשתי יותר מהדר מההקדשה של כפיר
ואגב הדר, לציין שחשבת ש"את מביאה הכל" זה שיר של רן דנקר זה משהו שאני ממליצה לך לא לחזור עליו בשנית
היה לי מעולה. פשוט מעולה.

../images/Emo214.gifחחחחחחחחח מההההה זאת אומרת??../images/Emo6.gif

"התרגשתי יותר"????????. פרטי, נמקי והסבירי!!!! (!!!!!!!!!!!!111)

למעלה