כפיר, הבוקסה החשובה של השנה

כפיר, הבוקסה החשובה של השנה

היא לעניות דעתי הבוקסה הזאת. משוגע מי שלא ישים יד על עותק.

Limited edition of 500 copies! 20th Anniversary, 1992-2012, one year in the making! A beautiful deluxe 4LP BOXSET, draped in astonishing black velvet and coming with exclusive full technicolor artwork, with paisley-style gold foil ornaments. The box includes 4 separate albums, all housed in 450 gsm carton sleeves with two of them being majestic gatefolds:
- Corridor of Dreams (1992)
- Enchanted Forest (1994)(gatefold)
- Balloon Ride (1998)(gatefold)
- From The Electric Cornfield (2009)
plus a 13 page 12"x 12" booklet with inside story on the life and times of Simones written by Richard Allen and illustrated with unseen photos and additional mind-tickling and eye-blinding full colour artwork, plus a handnumbered certificate.

KFir R

New member
אלמלא הייתי מחזיק בבית את כל ארבעת התקליטים

המקוריים שכלולים בבוקסה הזו (התקליט הראשון יצא בשתי הדפסות נפרדות) של אל
סימונס, שאותו אני מעריך מאוד כאחד היוצרים הבאמת מדהימים מהשנים האחרונות
, וגם כתבתי עליו ועל התקליטים שלו די הרבה פה בפורום, אז הייתי אומר ביחס לעצמי
שאתה צודק....ואף על פי כן מכיוון שזה באמת מוצר מושקע עם חוברת, ובמחיר מצחיק ביחס
לתמורה אז גם אני אשים יד על עותק אחד....אני בטוח שגם אתה יוסי מחזיק בלפחות אחד מהאלבומים שלו וגם אתה
תשים יד על עותק....מתוך רביעיית התקליטים שלו (שכולם מצויינים, אין נפילות) התקליט השני
שלו Enchanted Forest הוא לדעתי התקליט הכי טוב, ממש טיסה חופשית מעבר לאטמוספירה....הייתה
לי לפני כמה שנים התכתבות עם הבנאדם עצמו...הוא אמר שיש לו דמואים שווים שהוא מתכוון להוציא
מתישהו, חבל שהבוקסה לא כוללת הקלטות נוספות שלו מעבר לארבעת האלבומים....

למעלה