כפיר מעליות

ההתנהלות של החברה הזאת, מתחת לכל ביקורת.
בארה״ב למשל, הם לא היו מעיזים להתנהל ככה.
שמעתי הרבה תלונות על ההתנהלות שלהם, אבל גם אני נפלתי קורבן להתנהלות שלהם.
לפני כיפור שעבר, הם תכנתו את מעלית השבת כך שתעצור בכל הקומות כי בולו בולו פקה פקה זה יום מיוחד.
אחרי כיפור, הם שינו את התכנות כך שהיא לא תעצור בכל קומה, אבל משום מה היא עוצרת בקומה שלי למרות שזה
לא היה ככה קודם ואף אחד בקומה שלי, עד עכשיו לא צריך אותה.
פניתי לחברה מספר פעמים, ולא מספיק שהם דורשים כסף על טעות שהם ביצעו, בניגוד למה שהיה קורה בארה״ב במקרה כזה,
הם משחקים אותה לא מבינים מה קורה ולא באים לתקן את הטעות שלהם ואני סובל.
פניתי בנושא לועד הבית, אבל גם אלה מתעלמים ממני.
מה, צריך לקפוץ מהגג בשביל שמשהו ישתנה ?

ladybug4NLP

Active member
ממה אתה סובל בדיוק? אז המעלית עוצרת בקומה שלך ויש אוללי מקסימום 4 דיירים בקומה שבכל זאת משתמשים במעלית גם בשבת. אז מה רע? אצלי הפוך. רציתי שיעצרו בקומה שלי וגם דרשו הרבה כסף אז ויתרתי

ממה אתה סובל בדיוק? אז המעלית עוצרת בקומה שלך ויש אוללי מקסימום 4 דיירים בקומה שבכל זאת משתמשים במעלית גם בשבת. אז מה רע? אצלי הפוך. רציתי שיעצרו בקומה שלי וגם דרשו הרבה כסף אז ויתרתי
תקרא שוה את מה שכתבתי.
בקומה שלי, אין אף אחד שצריך אותה.
לפני כיפור שעבר, היא לא הייתה עוצרת שם.
הבעיה היא שהחברה הכושלת הזאת, לא יודעת לעבוד ולא יודעת לקחת אחריות על טעויות.
כמו כן, יהוה הכל יכול עאלק לא יכול לסדר כבר את העולם הזה במלוא מובן המילה.

ladybug4NLP

Active member
אוקי אז היא עשתה טעות אבל זה לא אמור להפריע לך. את אצה לא זקוק למעלית בשבת ז זה לא מפריע ואם אתה זקוק
אז המעלית עוצרת
לא רואה את הבעיה אלא כי הם עברו על "החוק" שקבעת לעצמך ולא מוכנים לתקן וזה כבר לא באריותך.
אז היא לא יודעת לעבוד והיא כושלת בלה בלה בלה אבל לך לא נגרם שום נזק חוץ מזה שאתה מתעצבן.
תתעורר, יש בחיים בעיות גדולות מלה וזו בכלל לא בעיה

אוקי אז היא עשתה טעות אבל זה לא אמור להפריע לך. את אצה לא זקוק למעלית בשבת ז זה לא מפריע ואם אתה זקוק
אז המעלית עוצרת
לא רואה את הבעיה אלא כי הם עברו על "החוק" שקבעת לעצמך ולא מוכנים לתקן וזה כבר לא באריותך.
אז היא לא יודעת לעבוד והיא כושלת בלה בלה בלה אבל לך לא נגרם שום נזק חוץ מזה שאתה מתעצבן.
תתעורר, יש בחיים בעיות גדולות מלה וזו בכלל לא בעיה

יודעים מה ?
צריך בכלל לבטל את הזבל הזה וזהו.
ולא מעניין אותי חוק ולא שמוק.
הרי בולו בולו פקה פקה הם מאמינים בזה...ולכן פקה פקה בולו בולו צריך לכבד זההההה...
באמת ???? וכי איפה עובר לא סתם הגבול אלא ה-גבול ??????
יש גברים שמאמינים שהם נשים, נשים שמאמינות שהן גברים, אנשים שהולכים עם מסננת פסטה על הראש בגלל איזו מפלצת
ספגטי מעופפת, אנשים שמאמינים שהם כלבים, חתולים, עצים...איפה עובר הגבול גבול גבול גבול, מא-דה פא-קינג ג-בול ????????????
תחליטו כבר, או שקובעים גבול לאמונות וכל החארטה הזה, שמעבר לו זו כבר אי שפיות והגבול הזהב חייב להיות מקובל על כולם כולל כולם,
או שהאנושות מושמדת ומוחלפת באנושות נורמלית שבה מינימום שבמינימום 100% יהיה גבול שמקובל על כולם כולל כולם כולל כולם כולל כוווווולם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה