כפי שהבטחתי מזמן עוד בימי הקומונה

כפי שהבטחתי מזמן עוד בימי הקומונה

אני מעלה תמונות שצילמתי בניו יורק בפאב "Bua", שהיה בגילגול קודם מועדון בשם Sin-E, המועדון הידוע בו התחיל ג'ף את קריירת הסולו שלו. התמונה הראשונה - כניסה לפאב. הפאב ממוקם באיזור ה East village בניו יורק, שזה איזור מלא בפאבים, מסעדות אטניות והמון אווירה של בוהמה ואומנות. לא מפתיע שג'ף התחבר לאיזור.

הפינה בה ג'ף באקלי ניגן

זו הפינה שהיתה מיועדת לאמנים שהופיעו במקום. עיצוב המקום השתנה בהרבה מאז הימים בהם ג'ף ניגן כאן.

עולם קטן...

כשהמלצרית הגיעה אלינו לשולחן היא המליצה לי על "בירת החודש" (כל חודש הם ממליצים על בירה אחרת) וכשהיא הביאה לי את הבירה...

כשבעל הפאב שמע שיש עוד מטורף באקלי

בפאב שלו (כל הזמן מגיעים אליהם פריקים של ג'ף) הוא השמיע 5 שירים של באקלי ברצף. ישבתי שם, בניו יורק, בירח דבש שלי, בקבוק גולדסטאר ביד, במקום בו ג'ף בילה מעל שנה מחייו, כשהשירים שלו מתנגנים לי ברקע. ופשוט התחלתי לבכות...

לפני שעזבנו הייתי חייב תמונה עם

הבעלים של המקום. בחור אירי צעיר ונחמד שגם אוהב את ג'ף באקלי, וגילה שג'ף הופיע במקום רק שנה לאחר שהוא קנה את הפאב. כן ירבו נשמות טובות כמוהו... זהו. אולי בעתיד אני אעלה עוד כמה תמונות. לילה טוסט.

Incubus Creep

New member
He's Alive!

וואו, מלא זמן לא ראיתי אותך פה.. תודה רבה על התמונות, מקווה שגם לי ייצא לבקר שם.

שלום לך ותיק יקר!

תודה על התמונות! נשמע מדהים :) הלוואי על כולנו

ועוד משהו קטן

מי שרוצה קצת אינפורמציה על הפאב הנ"ל מוזמן להכנס לאתר שלהם. אתר די משעמם (אין אפילו תמונות), אבל אולי זה יעזור קצת להביא קצת מהאווירה של המקום. אני מאד נהניתי

למעלה