כפי שהבטחתי...........

tamir r

New member
כפי שהבטחתי............./images/Emo88.gif

בין השעות 17:00-20:00 אני אוסיף תמונות של PROMISCUOUS אם תרצו יותר את AGT אז אני אשים אותו ומחר את PROMISCUOUS לבחירתכם!!! (ההצבעה נסגרת ב-17:30) ביי

tamir r

New member
אהה ועוד משהו

אם אני עושה את AGT אז זאת גירסת USA הפי-אלף יותר יפה משנו

tamir r

New member
טוב אה.....

הזוכה הוא (עם מיליון הצבעות, חשוב להדגיש): PrOmIsCuOuS !!!! יש לי תקלה קטננה...... עוד איזה חצישעה ככה אני מוסיף תתמונות....

tamir r

New member
זה יהיה מוקדש ל...........

הצפת התמונות תהיה מוקדשת לטופ מודל הבא שכ"כ התחנן לעשות שירשור פרומיסקיואסי (חח....)

tamir r

New member
אני נורא נורא מתנצלללל....

הייתה לי שוב התקלה המעצבנת הזאתתתת!!! :-S ..... אני לא בטוח שאני אוכל היום להעלות את השירשור...... אני באמת מתנצל......... אם כבר אז יותר מאוחר (בסביבות 19:30-20:00) ואם לא אז מחר........ באמת סליחה!!!!! ואל תדאגו! - הכל כבר מוכן אצלי יש רק תקלה אחת קטנה ומעצבנת......

tamir r

New member
כדי לחפר על זה.........

עוד כמה דקות אני אשלח קישור להורדה של נלי פורטדו בהופעה ("Say It Right")....... (אני העליתי) תהנו !!

tamir r

New member
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

עוד פעם !! ניסיתי להעלות והתקלה המ****** הזאת הרסה לי את זה כשזה היה על 97% !!!!!!!!!!!!!!!!11 מ-צ-ט-ע-ר......

:((((( כמה חיכיתייייייייייייייייייי חחח אפילו

עכשו אחרי העבודגה ב1 בלילה סתם רציתי לראות :(( קיצר מחר אתה חייב לשים וברור שפרומיסקיואס כאילו דעעעעעעעעעעעעעעע מה AGT קשור חח וגם את של PLAY וממש לא מעניינתי מצונזר או לא היא כולה אומרת שם : פלאי מאי מאדר פאקינג סונג עשו מיזה מה זה ביג דיל חחחח מ=ח=רררררררר

tamir r

New member
היום בשתייםםם.....

תתכוננו !!!! אם יהיה לי מצברוח טוב אני אעשה גם של PrOmIsCuOuS וגם של AlL gOoD tHiNgS !!!

tamir r

New member
יש לי מצברוח טוב חח...

היום ב-14:00 (יכול להיות לפני) גם Promiscuous וגם All Good Things

למעלה