כפי שרינתי ביקשה נפתח שירשור חדש

לאה 13

New member
משחק ביקורתתתתתת!!!!!!

אז ככה מדי יום אני ישים תמונה של שאקירה ונבקר אותה על הבגדים מה אפשר להוסיף וכאלה כי בכל זאת אף אחד לא מושלם בא לכם אני יתחיל ב3 בצהריים אז תגיבו אם בא לכם

michalas

New member
נשמע סבבה...

בוקר טוב כולם
שתהיה לכם שבת נעימה
(דווקא יש מזג אוויר שמשי היום...
)

perrinat

New member
../images/Emo45.gifאחלה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

מגניב
כל הכבוד על הרעיון, לאה

לאה 13

New member
התמונה הראשונה

למי שיש תמונות נוספות של הבגד מוזמן לשים(כל הבגד לא חצאים) בגד ספורט אלגנט גזעי למרות שאת הצעיף הייתי מורידה הציון שלי הוא:
ועוד חצי כוכב 4.5 ושלכם??

michalas

New member
גם 4.5

וגם בגלל הצעיף... הוא די מיותר ולא קשור לבגדים שהם ממש יפים!

לאה 13

New member
הזמן להגיב מוגבל

עד מחר בסביבות ה5 בצהריים תמונה חדשה וניקוד חדש ומיכל כל הכבוד שהגבת

../images/Emo20.gif לאה רעיון יפה

לדעתי התמונה ממש יפה ושאקירה שם מדהימה! הג'ינס ממש ממש יפה והצבע הכחול מהמם והוא יושב על שאקית שלנו מושלם החולצה מהממת השרשרת נחמדה... למרות שאני לא אוהבת סימן של צלב ...אבל שאקי לא תשים מגן דוד חח הצעיף דווקא יפה אבל לא ממש מתאים חחחח אבל שאקי שלנו יש לה סגנון משלה... או שפשוט היה לה קר בצוואר חחח
ציון סופי : 9

לאה 13

New member
ציון הוא עד 5 כוכבים אז כנראה הלכת

על ארבע כוכבים התכוונתי במילים אחרות שהצעיף יפה הוא בעצם מדהים אבל לא קשור לאותו הרגע

taltal girl

New member
אני דוקא חושבת ש... ../images/Emo25.gif

הצעיף די מתאים
אממ, אני מתה על השרשרת, בניגוד לאלה, אני מתה על סימן של צלב. ואממ, החולצה יושבת פשוט מדהים על שאקי, וגם הולכת יפה עם הג'ינס, שהוא גם מדהים!
בקיצור, אני נותנת
כוכבים.

perrinat

New member
סה"כ בסדר../images/Emo103.gif

ג'ינס נמוך
חולצה חביבה. צעיף בסדר..... (ניתן לו ציון עובר.......) אני אתן לזה -4 כוכבים.......

לאה 13

New member
תלבושת הבאה

המחשוף מתאים לה מאוד אך עמוק מדי והכי עצבן אותי העיגול שתקוע באמצע השמלה הצבע משגע!!!

../images/Emo26.gif../images/Emo185.gif

אמממממ התמונה ממש שקסית !! השמלה שלה יפה.. אבל המחשוף קצת מוזר חחחחח השיער שלה פה נראה ממש ממש חמודי :) והאיפור בעיינים מתאים לשימלה הציון שלי :
וחצי

perrinat

New member
נכווווווווווווון../images/Emo70.gif../images/Emo103.gif

וואלה, לאה. צודקת במאתיים אחוזים
גם אני כמוך
ואני אתן לזה 3 וחצי כוכבים........

לאה 13

New member
טוב כנחליט שאנחנו מסיימים את המשחק

אני יכריז על התלבושת הכי יפה והאהובה עלינו תלבושת הבאה היום בשמונה

לאה 13

New member
אני לא יהיה פה בערב אני מעלה עכשיו

אם מישהו לא הספיק תעשו כוכבית ותרשמו באיזו תלבושת מדובר תלבושת שלישית:
וחצי לדעתי התלבושת והצבע הצהוב לא מחמיאים לה במיוחד פה בשרשרת הצמודה לא מתאימה אבל המכנס הצמוד עוד בסדר אז כך ציוני הסופי שוב: 1.5

perrinat

New member
../images/Emo41.gifטוב, זה בעייתי......./images/Emo103.gif

בעיקרון זה די מחמיא לה.... ובהתחשב בזה שזה תמונה ישנה, אז נבליג על זה שהמכנסיים גבוהים.... עם החולצה, אישית לא הייתי הולכת, אבל היא בסדר....... מממממ......... ציון סופי- 2 וחצי כוכבים.

../images/Emo86.gif

התמונה חמודה, אני לא כל כך אוהבת אותה אבל באמת רינתי צודקת המכנס דיי גבוה וזה עושה לה צורה מוזרה , החולצה ממש ממש חמודה
השיער מסודר פצצה (כרגיל )
הציון שילי:

Fearless

New member
../images/Emo26.gif

המכנסיים נראים כמו המכנסיים האלה משנות ה60,שאמא שלי הייתה לובשת אותם נכנסת לחדר שלי עושה סיבוב במקום ושואלת: "איךךךך אנייי נראתתתת?!
", אבל זה סיפור אחר
כנ"ל לגביי החולצה... היא נראת קצת.. איך 'ני אגיד אתזה נכון.. "בודהיסטית-בדואיסטית" כזאת
. מבחינת מראה כללי? בלי להתייחס לבגדים? היא פשוטטטט שווה!
אני אוהבת כשהשיער שלה ככה.. למרות שאני יותר אוהבת כשהוא דיי "טוסטר" כזה
פרוע בלונדי כזההה!

למעלה