"כפכף אלגנטי" , יש חיה כזו?

"כפכף אלגנטי" , יש חיה כזו?

אני מחפש הרבה מאד זמן כפכף שיוכל להתאים לי למכנסיים קצרים (דגמ"ח או ג'ינס) ועדיין יראה טוב. הכוונה שלי היא למשהו שאפשר ללכת איתו לעבודה וזה עדיין ייחשב "רציני". עבור משהו נוח אני מוכן לשלם הרבה. אלכס

../images/Emo128.gif אלא אם כן אתה עובד בבסטת אביטיחים

שמע... כפכפים מיועדות לנופש / ים ולא לעבודה.

לי יש כאלו 3 זהים בצבעים שחור לבן וחום ואיתם

אני יכול ללכת גם לעבודה עם או בלי גרביים ( במידה והמכנס ארוך ובמידה סבירה -שאי- הגרביים לא מורגש איתם ) . ניתן אף לשים אותם במכונת כביסה על פי הוראת היצרן. חברת ROCKPORT - גם נוחות מאוד! ניתנות לקניה בקניון רמת אביב ועוד.

אין משהו באמצע?

נראה לי חם ללכת בנעליים סגורות כאלה. מר פולני נועל סנדלי שורש שאני מוכנה בכל רגע להעיף מהחלון. מה באמת גברים עושים?

תראי.. שומרי מסורת הולכים עם סנדלים

וגרביים ואין בעיה עם זה. הכל עניין של אופנה וסטיגמה - כלומר איך זה נראה מפני האחר שיכול להיות גם הבוס או אנשי עסקים מכובדים. לגבי הנעליים הספצפיות הנ"ל - את צודקת שאם הולכים איתם בחוץ הרבה וחם מתחילים להזיע בפנים. אבל בגלל שהם כאלו שאפשר לחלוץ בלי להראות "הרבה מהומה" ובדרך כלל הולכים איתם בלי גרביים, אז כאשר מתיישבים, ובדרך כלל גם הסביבה ממוזגת, בבית הקפה וכדומה, זה דוקא נראה דיי קולי ונעים להוציא חצי כף רגל ויותר מתוכם. זכור לי שעשיתי זאת כמה פעמים. יצא לי גם להניח אותם בצד ולשבת בליעדיהם. הם בהחלט נעליים בורגניות...

זו באמת בעיה

קניתי נעליים של hush puppies שהם סוג של כפכף חצי סגור מעור. בקיץ הרגל שלי מתבשלת בפנים. תודה על העזרה בכל מקרה. אלכס

אני שוב ממליצה על סנדלים

לא ארופאי בעליל, אבל הם לא חיים ב-40 מעלות במשך שלושה חודשים בשנה בד"כ. רק לא סנדלי שורש, בבקשה. הם מתחילים להסריח די מהר וזה דוחה.

eboy10

New member
מן הסתם, עור הוא עור. גם כשזה כפכף חצי פתוח.

אם צריך ללכת עם נעל סגורה בקיץ הייתי ממליץ לך ללכת על נעל מבד. זה יקל מאוד. אם תמצא נעל כמו שהיפהוהחיה המליץ עליה אבל עשויה מבד זה יהיה מצויין. אבל קשה לי להאמין שתמצא כזאת... רוב נעלי הבד הן בסגנון אולסטאר, שלא מתאים לסביבת עבודה 'מכובדת'. מה שאני מנסה להגיד זה שהחומר שממנו עשויה הנעל חשוב לא פחות מצורתה אז תשים לב לזה. אגב, קצת מתנגש לי לבוש מכובד עם מכנסיים קצרים שהזכרת קודם... בדר"כ גם זה לא עובר.. אפשר לשאול במה אתה עוסק?

עובד בהיי טק באבטחת מידע

אני אחד העובדים הצעירים בחברה ורוצה לשדר רצינות. לכן אני מעדיף להיות לבוש באופן יחסית יותר רציני מהממוצע. אלכס

סנדלים ומכנסיים מכובדים

אפילו ג'ינס. אצלנו המתכנתים אמנם סמרטוטרים יותר מהממוצע (טריקו מתפוררות! מכנסיים מקומטים! סנדלי שורש, שאלוהים יעזור לי) והמנהלת (אה, אני) לא מפריעה להם להתלבש ככה, אבל למקום פחות ידידותי אני ממליצה בחום על סנדלים נורמליים (יש מעור ויש סתם כאלה שנראים מכובד) ומכנסיים ארוכים. לא קצרים, לא 3/4 ולא קשקושים. ארוכים וקיציים, יש חיה כזו. אגב, בהמשך למה שהומלץ לך בנוגע לנעלי בד סגורות: זה יכול ללכת, אבל קח בחשבון שכשהסוליה עשויה גומי כמו באולסטאר, זה גורם לך להזיע יותר מאשר בנעל מאווררת.

eboy10

New member
../images/Emo45.gifלשם חתרתי - מכנסיים ארוכים!

מה לעשות, לחשוף חלקים 'לא אסתטיים' בגוף לא נחשב מכובד. כולל מן הסתם את כף הרגל, כולל גם את הרגל עצמה

נגמר העידן של המכנסיים הקצרים..

סנדלים, עד עכשיו לא ראיתי שום דבר נורמלי. כל הסנדלים מתאימים בעיקר לאבא שלי. תודה רבה על העזרה, אלכס

למעלה