כפל חשבונות

sUp3r

New member
כפל חשבונות

אז ככה... פתחתי חשבונות בסטרס ובטילט לפני משהו כמו שנתיים-שלוש, החשבון בטילט היה רק לפרירולים- בו לא הרווחתי כסף, ובסטרס גם כן לפרירולים בו עשיתי כמה דולרים. את החשבונות פתחתי מהמחשב הנייח שבבית הוריי, ועכשיו אני רוצה לפתוח מהנייד שלי שבדירה חשבונות ובהם לקבל את ה50$ בונוס, עכשיו השאלה שלי היא עד כמה זה אפשרי (כמובן שארשם עם מייל שונה)?? האם זה "חוקי" מבחינת האתרים כל עוד אני לא נכנס לחשבון הישן? אין בעיות אם אני מתחבר לרשת מבית הוריי?? האם פתיחת חשבון חדש כרוכה באיסור שימוש על החשבון הישן?? בנוסף לכך אציין שבסטרס סגרו לי פעם את החשבון כשנכנסתי אליו ממחשב בברזיל ואחרי אימות נתונים פתחו לי אותו מחדש- האם זה לא מהווה מגבלה להרשם לחשבון נוסף לסטרס?? תודה לעוזרים

shaywh

New member
אפשרי כן, חוקי מבחינת האתרים ממש לא

מבחינתם ברגע שיש לך חשבון אתה תקוע איתו לנצח.

sUp3r

New member
מה עם חשבונות רייקבאק?

הבנתי שיש כאלה בטילט שמחזיקים חשבון נוסף לקבלת רייקבאק, זה לא סוג של הסכמה שבשתיקה מבחינת טילט?? בהנחה שאני פותח חשבון נוסף, ממה אני צריך להמנע?? אם אני לא נכנס לחשבון הישן יותר צריכה להיות בעיה??

shaywh

New member
ממש לא

אין סיכוי שהם יתנו למישהו למשוך כסף משני חשבונות, או שבאימות של הפרטים (בזמן של המשיכה) אין איזה בדיקה של זה. אבל זה נכון שיש איזה מימד של הסכמה שבשתיקה בזה שהם לא פועלים נגד זה בכל הכוח. נראה לי שהם היו יכולים לעשות יותר בעיות בשלב ההרשמה. חשבון חדש, אידיאלית, יהיה עם פרטים של אדם אחר ומIP אחר. יותר מזה אני לא יודע כי אין לי ניסיון מעשי עם זה.

sUp3r

New member
לא משכתי כסף משני החשבונות

בסטרס יש להם את הפרטים שלי, ובטילט אולי רק את השם... ההרשמה כמובן תתבצע ממחשב שונה, אבל יש אפשרות שאשחק באותה רשת ששיחקתי דרכה מהחשבונות הישנים...

shaywh

New member
שורה תחתונה זה לקחת סיכון כלשהו

תעשה מה שבא לך. אישית לא הייתי משקיע סכומים בחשבון שיש סיכוי כלשהו שיסגרו אותו אבל מי שיש לו ניסיון עם זה אולי היה עושה את זה.

למעלה