כפפה מושלכת לזירה, ושמה פוליקר

מר מתוק1

New member
כפפה מושלכת לזירה, ושמה פוליקר

אז זהו, כנראה שיש לי כרטיס נוסף להופעה של פוליקר מחר בערב בזאפה ת"א. אשמח אם יצא מזה איזה דייט. אז אם את אוהבת, באמת אוהבת, מוזיקה ישראלית, נראת טוב ומחפשת קשר רציני, כתבי למייל שלי. מה לשלוח: את הפסקה הכי שנונה על למה את זאת שצריכה לזכות בכרטיס. תמונה או שתיים (מהמאה הזאת) וכל הנתונים: גיל, גובה, צבע, רוחב, אורך וכל השאר. מה את הכי אוהבת במוזיקה ישראלית היום מה את מחפשת באחד מישהו יקבל את המתנה הזאת... השאלה מי?

גונדרי

New member
אבל מי אתה?

אתה כותב מה אתה דורש מהבחורה ולא נותן ולו פרט זעיר עלייך... אולי אתה גוליית השעיר והפלישתי... מבריח הבנות ומפחיד השועלים?... אולי בכלל קיבלת את הכרטיסים כפרס בתחרות 'הגב השעיר של אשדוד' ? אולי זו מתנת ניחומים מהעבודה החמישית שפיטרו אותך ממנה השנה? בקיצור, הבנות כאן אמנם סינגליות, אבל זה לא פורום 'נואשות מחפשות טובה' דווקא מההיכרות שלי עם חלק מהבנות כאן, אתה הוא זה שצריך לעמוד למבחן אם אתה בכלל טוב מספיק כדי לקחת אותן להופעה. עכשיו כשאני חושב על זה.............. אולי אתה בכלל יהודה פוליקר?

מר מתוק1

New member
I am...

נראה: בן 30 מרגיש: בן 25 ממש: בן 38 מבין: בנפשו, בכמה שפות עובד: בעבודה אחת רוצה: למצוא אהבה ("שלא שורפת"... נראה מי יודעת מאיפה זה אשדוד: אף פעם לא הייתי עבודה חמישית: כן בקריירה שנמשכת כבר 10 שנים שיער: על הראש, כלום על הגב ניחומים: רק את אלא שבאבל נואש: לא מחשבות על נואשות: חבל מבחנים: בבגרות בלשון קיבלתי 75 באנגלית קיבלתי 100 יהודה פוליקר: "לא אני הוא האיש, לא אני..." מידות: 173 בנוי טוב פוליקר 2: "אהבנו פעם באמת ובתמים, אהבנו כמו שילדים יודעים..." גוליית: בתנ"ך קיבלתי 70 מפחיד: לבוא לבליינד דייט ולראות משהיא שיכולה להיות אמא שלך, למרות שהיא אמרה שהיא נראית צעירה מגילה שועלים: כאלא שלא אומרים אמת מבחן 2: יכול לעלות 4 קומות בלי מעלית (ועוד 4 ועוד 4) אמת: בפירסום הזה יש!

גונדרי

New member
טוב, בעייני אתה דווקא מוצא חן../images/Emo13.gif

אבל אני לא בדיוק מושא התשוקה שלך (ואני גם לא אוהב את פוליקר). בכל מקרה הייתי מנמיך ציפיות כי רוב הבנות כאן צעירות ממך משמעותית (גילאי 21-25), למרות שכשאני חושב על זה... אז דווקא יש כאן כמה שיכולות להתאים.... (לא אנקוב בשמות כדי לא להביך)

מר מתוק1

New member
נו, אז אולי תכיר בינינו בחשאי

כזה... זו מצוה גדולה, ונקודות קארמה תקבל גם כן

magenta73

New member
בחישוב מהיר,

בנות השלושים הפנויות פה הן אני ואולי עוד 2-3. אחת מהן גונדרי קח לעצמו. אחרות לא ממש משתפות פעולה. ואני לא אוהבת את פוליקר.

גמני לא אוהב אותו...

מר מתוק האופציות שלך הולכות ומצטמצמות...

"מפחיד: לבוא לבליינדייט ולראות..."

וכו' וכו'. נראה: בן 30, מרגיש: בן 25, ממש: בן 38. ילדים, מי מכיר את המשפט "נאה דורש נאה מקיים"?

moi24

New member
דווקא רעיון טוב

להעלות דייט למכירה פומבית. יאללה, מי שמציע את הדייט שהכי ידבר אלי זוכה בי לערב אחד.

bioc1

New member
אף פעם לא הייתי בהופעה...

נורמלית...(יום הסטודנט והופעה של פייב כשהייתי בת 14 לא נחשבות).

ועכשיו נקבל פרטים עליך

בן כמה?
מה הגובה שלך ?
מה עושה בחיים?
מאיפה אתה?
תאור שלך
מה מצב חשבון בנק?
עם יד על הלב איך הביצועים שלך במיטה?

זה תמיד עניין אותי אגב...

כשאת אומרת "עם יד על הלב"... זה שמדובר ביד שלי ברור לי, אבל על איזה לב אנחנו מדברים, של מי? ואגב, אם כבר מדברים, את ידעת שאצל גברים הלב הוא לא בדיוק איפה שאת חשבת שהוא? ואם אכן ידעת את בטח יודעת שכשאת אומרת "עם יד על הלב" זה די פוסל את השאלה של "איך את במיטה?" :) :) :)

זה מסביר הרבה מאד לגבי החיים שלי...

ההמצאות של המוח שלי בין הרגליים, כי תמיד ההורים שלי היו אומרים לי שאצלי, כנראה, אין יותר מדי. וואו, איזו תובנה פתאום נחתה עליי... ועכשיו, כשגיליתי גם איפה המח שלי מתחבא, תובנות כאלו אומרות שאני אאלץ לעזוב אותך לכמה שניות... כן, במקרה שלי כמה שניות זה פחות או יותר נכון. :) :) :)

למעלה