כפפות בלי לטקס

bamba 19

New member
כפפות בלי לטקס

טוב אנשים מה המצב? אני מתנדבת מד"א שנתיים בערך ויש לי רגישות ללטקס. עד עכשיו זה לא היה נורא קצת יובש בידיים ובשפתיים וזהו . אבל לפני שבוע השתמשתי לדקה בכפפות לטקס והייתי יומיים גמורה ועם קוצר נשימה.עכשיו השאלה שלי מאיפה משיגים כפפות בלי לטקס (אפילו איפה קונים באיזור הצפון ) כי הבנתי שלא יביאו לי בכמות שאני צריכה למשמרת בשבוע. והאם בשירות לאומי יביאו לי כפפות כאלה ? אשמח לעזרה בת-אל

חייבים לספק לך א``ז...

תפני לאחראי מתנדבים אצלכם. הוא כבר ידאג לך. אצלינו צריך אישור רופא ורק אז מקבלים. את אמורה לקבל חבילה שתשמש אותך במשמרות שאת תעשי...

bamba 19

New member
חייבים זה נחמד....

השאלה באה כי לא מספקים לי האחראי מתנדבים אמר שזה לא באחריותו וההזמנת ציוד התקבלה לפני יומיים אבל לא הזמינו לי כפפות. איך זה הולך אני מקבלת חבילה או שזה בסדר שמביאים לי כל כמה זמן כמה זוגות (שלא מספיקים לשבועיים אפילו). אם מישהו יגיד לי איפה יש לקנות בוודאות אני אשמח לדעת בת-אל

ירקון 15

New member
אז ככה...

נוהל חדש במד"א - כל מי שרגיש ללטקס יקבל כפפות ללא לטקס וטלק עם אישור רופא עור בלבד... לכי לרופא העור, תוציאי אישור ותפני לא. הלוגיסטיקה בתחנה או כל מי שאחראי על הציוד בתחנה עם האישור והנה לך כפפות... דניאל - ירקון

Dumpty

New member
אני פיתחתי רגישות לטלק רק אחרי שנה,

פניתי לאפסנאי שלנו (ואם כבר מאזכרים אותו אז...בוזי-מזלטוב!!),הוא הביא לי באותו יום וביקש שאביא אישור רופא,שבועיים אח"כ הבאתי לו אישור ומאז אני מקבלת אספקה סדירה. מלבד זאת ניתן לקנות בסופר פארם,בבתי המרקחת ואף בסניפי סופרמרקט מסוימים (בירושלים יש ברשת חנויות "מיסטר זול"). בהצלחה.

ירקון 15

New member
תראה,

תמיד אפשר ללכת ולקנות, אבל אני לא מבין למה אתה בתור מתנדב צריך לשלם כסף על משהו שמד"א חייב לספק לך! תדרוש את מה שמגיע לך!

גם אני לא רואה סיבה לשלם את כלי

שאתה חייב כדי להתנדב!...אתה מתנדב בארגון רבאק לא מספיק שאתה משלם על הביטוח והמדים?

Beigelman

New member
מה הבעיה

לקחת קופסת כפפות ולשים באמבולנס בזמן בדיקת אמבולנס לפני משמרת?

ירקון 15

New member
אם יש מחסן בתחנה עם ציוד יש כאלה...

ואם לא, לדרוש מהא. מתנדבים להביא מהתחנת אם של האזור!! אין כזה דבר לעבוד בלי כפפות!!

Nייט

New member
בבתי חולים בארה"ב יש רק כפפות

ללא לטקס (חוץ מהכפפות הסטריליות) כי לא יודעם למי יש רגישות

Beigelman

New member
מה ז"א

חוץ מהכפפות הסטריליות? ושאר הכפפות לא סטריליות?

2young boy

New member
הכוונה בטח לכפפות

הגדולות של הניתוחים שמגיעות כל זוג באריזה נפרדת לפי מה שזכור לי זה היה אפילו במד"א כשהתחלתי להתנדב...

Nייט

New member
הכפפות שבאות בכופסאות הם לא

סטריליות!!!! רק אלו שבאריזות יחידות הם סטריליות (אם כתוב עליהם)

למעלה