כפפות דקות נושמות (מעין תחבושת) יש חיה כזאת?

evike

Well-known member
מנהל
שלא באשמתו, אישי נכווה בארבע אצבעות יד ימין, כוויות בדרגה 2. לאחר טיפולים, תרופות, משחות ותחבושות, האזור מתחיל לחזור לעצמו. רק שהדרמיס די גלוי ועשוי להזדהם. מכיוון שהוא נהג ויחזור לעבוד בקרוב, הייתי רוצה להגן על האצבעות בעזרת כפפות. (חבישה לא נוחה לו ומפריעה בנהיגה)
מצאתי רק כפפות לטקס, גומי וכד', או כפפות עבות לחמום בחורף. צריך כפפות נושמות ודקות, לא כאלה שאוטמות את האוויר או נדבקות לאצבעות. חיפשתי בבתי מרקחת ובסופר פארם, אין.
מישהו מכיר כאלה? קשה לקנות בלי לראות פיזית.
(פרטתי את המקרה, כדי שיבינו מה אני מחפשת)
תודה.

evike

Well-known member
מנהל
היינו אצל רופא, המצב הוא לאחר הטיפולים. זה לא משהו שמייעצים, זה הרעיון שלי.

trilliane

Well-known member
מנהל
היינו אצל רופא, המצב הוא לאחר הטיפולים. זה לא משהו שמייעצים, זה הרעיון שלי.
גם אם הרופאים לא מייעצים מיוזמתם, אפשר להתייעץ איתם. זה מה שאני עושה במצב כזה. כיום לא צריך להגיע, אפשר לקבוע תור דיגיטלי/טלפוני לרופא המטפל ולשמוע אם יש מוצר שהוא ממליץ עליו.

evike

Well-known member
מנהל
האמת זה עלה לי בראש. אתייעץ עם המזכירה שלו (שבמקרה נודע לנו על רקעים משותפים...) והיא תשאל אותו אם היא עצמה לא מכירה מוצר כזה.

evike

Well-known member
מנהל
התכתבתי עם המזכירה, לצערה היא לא מכירה מוצר כזה, גם לא הרופא, אותו שאלה.

evike

Well-known member
מנהל
את שלב התחבושות כבר עברנו, וכבר אין צורך לחבוש.

ויוי 25

Well-known member
ראי כאן כפפות מאריג L

evike

Well-known member
מנהל
לפני 1 דקה

תודה רבה.
אבדוק עליהן לעומק, כי בינתיים רופא חבר וחתן בתחום הרפואי (לא רופא) אמרו לי שהיד חייבת להיות חשופה לאוויר, וכפפה מכל סוג, יכולה להזיק. (רק חובה לשמור על נקיון היד)

רוב הזמן נח

Well-known member
יש קורים כאלה שמרססים על המקום. זה נועד לכוויות קשות. זה מייצר מכסה על הכוויה. אולי זה יעזור גם כאן.

evike

Well-known member
מנהל
תודה, המצב כבר הרבה יותר טוב, והכוויות בדרך להחלים. חשבתי שמכיוון שהדרמיס גלוי, סימן לדרך להחלמה, צריך להגן עליו. מסתבר שחייבים להשאיר את המקום כשהוא פתוח לאוויר, רק להזהר מזיהומים. (זו הסיבה שרציתי כפפות, להגנה)

למעלה