כפפות ומגיני רגליים בתאילנד

DNANE

New member
כפפות ומגיני רגליים בתאילנד

אח שלי עכשיו בתאילנד והוא שואל אותי מה לקנות לי , איזה כפפות ומגיני רגליים. אז אם אפשר המלצות לכפפות או מגיני רגליים אני אשמח :)

lironmarko

New member
windy הכי טובים

תגיד ו שיקנה לך גם חבישה ארוכה וגרביים אלסטיות שיתמכו לך בקרסוליים (תקנה כמה זה זול שם) כפפות יש לך twins 10-12 OZ כפפות נוספות windy 10-12 OZ 10 אם אתה מתחרה או אם יש לך ידיים קטנות לדוגמא עד גיל 14-15 איזה גיל אתה ?

DNANE

New member
תשובות.

מתחרה, בן 17 , ויש לי ידיים דיי גדולות.

DNANE

New member
תשובות.

מתחרה, בן 17 , ויש לי ידיים דיי גדולות.

daskaliano

New member
יש לי גם ווינדי וגם טווינס

שניהם 10OZ. הכפפות טובות מאוד מבחינת עמידות. לא מתאימות לאיגרוף קלאסי כי המכה מהן פשוט רצחנית, הריפוד בטווינס כמעט לא נמצא על הפרקים של האצבעות והמכה מהן זה כמו מכפפות שק (למי שיש מכה חזקה) הווינדי זה כמו לחטוף אבן בראש.

RoyceGracie

New member
מחוץ ללומפיני יש דוכן של ווינדי

וטווינס... מחוץ לאיצטדיון רדג'מן יש דוכן של אברלסט. המחירים נעים בין 5 ל 35 דולאר למכנסיים. ויש שם מבחר דיי גדול (אבל לא גדול כמו שחלק היו חושבים). מעבר לזה, בתאילנד עצמה יש המון המון מכנסיים ב 4 דולאר של חברת MUAY THAI. שהם לא ברמה ירודה מידי ובהחלט שווים את הכסף. מקווה שעזרתי

Maceo Baston

New member
לפני שנה קניתי מתאילנד

מכנסי איגרוף של EVERLAST ב-30 דולר פה בארץ הם יעלו בערך 400 ש"ח אם בכלל הם יגיעו לארץ מתישהו

daskaliano

New member
בארץ מגה ספורט מייבאים EVERLAST

קניתי לילדים שלי 3 זוגות ב160 ש"ח ליחידה.

Maceo Baston

New member
יש EVERLAST ויש EVERLAST

מה שמייבאים לארץ זה סחורה אחרת לגמרי של אברלסט אבל משהו אחר כמו שתגיד קניתי בחו"ל נעליים של אדידס ב-500 ואני אומר לך שאני קניתי לילד שלי נעל של אדידס ב-200 אוקיי סבבה זה אדידס אבל זה משהו שונה חוץ מזה כפפות ומכנסיים זה לא אוות הדבר

daskaliano

New member
קניתי מכנסיים מצויינות אמריקאיות

כבר שנתיים - סחורה טובה מאוד. הכפפות של האיגרוף שהם מביאים - זה זבל סיני.

El4d

New member
מה בעניין

הכפפות ומגיני הרגליים, יש המלצות לציוד מתאילנד?

למעלה