אני קניתי כפפות סיליקון במיני סואיפה הייתם קונים כפפות למטבח, למען שימוש בתנור? תודה.
קניתי כפפות מטבח מבד עם ריפוד ב foxhome. אני מאד מרוצה.איפה הייתם קונים כפפות למטבח, למען שימוש בתנור? תודה.
בכל מקום שמחזיק ציוד למטבח (ופתוח בימים אלו) – מקסטוק / רשת שיווק / חנות כלי בית וכו'.איפה הייתם קונים כפפות למטבח, למען שימוש בתנור? תודה.
כפפות סיליקון/גומי הן מוצר זול ופשוט, מניסיוני גם הזולות עושות את אותה עבודה בדיוק... ואני לא בטוחה שמיני סו פתוחים כרגע בסגר.אני קניתי כפפות סיליקון במיני סו
שם המחיר סביר יחסית לכל המחירים המטורפים במקומות אחרים , והאיכות טובה , לעומת הזולים שלא שווים כלום
קניתי כבר כמה פעמים ברשתות האלו , ולצערי הרגשתי את החום של התבנית כשהחזקתי אותה , וחלקן אף נקרעוכפפות סיליקון/גומי הן מוצר זול ופשוט, מניסיוני גם הזולות עושות את אותה עבודה בדיוק... ואני לא בטוחה שמיני סו פתוחים כרגע בסגר.
קניתי כבר כמה פעמים ברשתות האלו , ולצערי הרגשתי את החום של התבנית כשהחזקתי אותה , וחלקן אף נקרעו
מסתבר שהזולות דקות , ואלו שקניתי במיניסו הן עבות יותר.
אני משתמשת בהם רק כדי לאחוז בקצה התבנית, לא כדי לדחוף את כל היד פנימה, אז אין בעיה.אלה טובות לסירים בעיני
הבעיה שמתי שאני מוציא תבנית מהתנור , מפספס לפעמים וחוטף כויה
הכפפות הארוכות שיש במיני סו , מנעו את זה ממני
צפה בקובץ המצורף 11563
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.