כפפות...

כפפות...

היי בנות. בזמנו עזרתן לי, והייתם מאוד מתוקות... זוכרות שהבת שלי התחפשה ללוק של האנה 3? בזמנו אירגנו לה כפפה מצמר. אלא שעכשיו נורא חם, והיא רוצה להסתובב עם כפפה כמו של האנה מונטנה 3. ניתי לחפש ברשת, ולא הצלחתי למצוא בשום אתר. מישהי מכם יודעת אולי באיזה חנויות ניתן למצוא?... זה לא עבור תחפושת... שירה ( הבת שלי) רוצה ללבוש את זה ביום יום. תודה רבה מראש!!

נשמע שהבת שלך ממש אוהבת את האנה../images/Emo9.gif

כפפות כאלו זה בד"כ בחנויות כמו אקססוריז,אודם,דיווה או מגוון החנויות הביזאריות בשנקין. מקווה שתמצאי ותחזרי לכאן עם התוצאה

תודה מור

הבת שלי אכן מעריצה מושבעת שלה... כמובן שזה כולל פוסטרים, מחברות האנה, מאגזינים ששולחים לה מאירופה, והקשבה ללהיטים ... תודה על המידע. לא מצאתי באתר דיווה כפפות, ורציתי לשאול... האם אודם זה שם של חנות?.. נראה שאין מנוס, מחרישת החנויות הביזאריות שבשנקין.... נ.ב.- החלום הכי גדול של הבת שלי, זה שמיילי תגיע להופיע בישראל... ניסיתי להסביר לה שזה לא ממש סביר...(רוב האומנים הגדולים לא מגיעים הנה...) וגם אם מיילי תגיע.. מפחיד אותי לשלוח ילדה בת תשע וחצי להופעת רוק...

היי [: ,

אודם זה שם של חנות :) ומיילי לא שרה רוק , אלא יותר פופ , ואם את מפחדת לשלוח אותה לבד תלכי איתה
( למרות שלא נראה לי שהיא תגיע לארץ בזמן הקרוב ... )

אם באמת היום המיוחל יגיע ולא תרצי שהיא תלך

לבד,אשמח להיות הבייביסיטר. יש לי שנים של ניסיון ואחלה מוניטין

למעלה