!!! כפרה אליי !!!

!!! כפרה אליי !!!

קיבלתי במתכונת 98 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מואחאחאחהההההההההההההההההההההההההההההההה D= נ.ב : שחר תדברי איתי בייסי אנחנו צריכים לדבר ><

../images/Emo31.gifלא אנחנו לא....

אל תכתוב לי פה הודעות ומצדי אל תכתוב פה בכלל... ואתה בחסימה באיסי ככה שאל תטרח לשלוח הודעות כי זה לא מגיע אלי השרשור הזה ימחק כשתקרא את ההודעה... סימתי את מה שרציתי להגיד..... שלום ולא להת'

../images/Emo9.gif

(\___/) (='.'=) (")_(") (\___/) (='.'=) (")_(") (\___/) (='.'=) (")_(") (\___/) (='.'=) (")_(") (\___/) (='.'=) (")_(") (\___/) (='.'=) (")_(") (\___/) (='.'=) (")_(") (\___/) (='.'=) (")_(")

חבל שחר ../images/Emo4.gif

אינלי משוג מה הבעיה שלך ? אני מספר לך תסיפור ואת אמרת לי שאת מאמינה לי ואת עצבנתי בגלל שאני מדבר עם מאיה ונכון שאני אמרתי שאני לא רוצה לדבר איתה אבל זה לא אומר שאני לא אנתק איתה ת=ק=ש=ר בכל מקרה שחר את סתם עצבנית וזה חבל שחר שאת מנתקת איתי תקשר באמת זה חבל... שיהיה לך יום נעים... ביי..

ליחנוש 1

New member
אממ תקשיב..

אני לא חושבת שאתה צריךך לרשום לה את כול זה פה,בכול זאת כולם רואים!!

ליחנוש 1

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שזה אמור לעניין את "הציבור"..זה עיניין שלך ושל שחרר לא כולם צריכים לדעת אותו..

../images/Emo9.gif

אני יודע וגם כן זה לא מעניין את תציבור אבל מה אכפת לי מה אני רושם .... אני רק רוצה שפשוט תשלח לי הודעה וזהו... אני לא יכול להחריך אותה אני יודע ליחנוש1 טוב נרד מהנושא הזה XD

תגובה לשטויות שהיו אמורות להכתב

בשירשור בדיחות!! אז ככה: אתה חי בסרט למה אני ירצה שתנתק קשר עם מיה אם אני חברה שלה. וחוצמיזה שאתה מתנהג כאילו שאני רוצה אותך (ובעצם זה היה הפוך) בזמן שיש לי חבר. אני לא מעונינת לדבר איתך תפסיק להטריד אותי ואתה רואה שאתה מחוק מהאיסי אז אל תטריד בפורום אם כן תחסם. וחבל... עדיף שתתנהג בכבוד עצמי כאילו שאתה בן אדם בוגר וזה לא אמור להוות דיון בפורום. כאשר אכנס מהמחשב ולא מהפלא אז אמחוק את ההודעה. ערב טוב.

לא רוצה לריב עם אף אחד

בבקשה בן אם יש לך משו להגיד לשחר שלח לה מסר ולא פה בפורום. ובבקשה תייחס אליה לא כאילה היא שרלילה. אני מכיר אותה יותר טוב ממך (היא החברה שלי 7 חודשים) ואין עליה יש לה לב מקסים. והיא נשמה טובה. אז תפסיקו לריב לפחות לא בפורום. בבקשה. ישראל!!

למעלה