כפרה על דנקר/ הסדרה מעולה...!!!

pookienod

New member
ציון

אני לא יודעת מה הוא עושה (ציון כמובן?!) אבל מה שהוא עושה מצליח לו עם בנות הן בחייו האישיים והן בחייו על פני הטלוויזיה ...כל פעם שאני רואה אותו על המסך אני מתאהבת בו מחדש הן בתוכנית היכל התרבות, הן בסטנד אפ שלו והן בסרטים שהוא משחק ...ציון אתה מוכשר בטירוף...כשאני רואה אותך אני מרגישה כמו ילדה קטנה שמאוהבת במצחיק של הכיתה האמת אני לא יודעת אם ובכלל אתה קורא פה (אני בעצמי לא יודעת מה אני עושה פה ..מצאתי את עצמי נכנסת לפה בגללך...)בכל אופן הייתי שמחה שתגיב או שמא תיצור קשר.....

קמילעעע

New member
ואי אני כ"כ איתךךך!

כל פעם שאני רואה אותו בא לי לקפוץ על הטלוזייה ולהביא לו המון המון המון נשיקוווווווווווותתת1!!! כל פעם שאני רואה אותו אני מתאהבת מחדדדשששש!!! אמאמאמאמאמאמאמאמאמאאמאמאמאמאמאמאמאמאממאאמאמאמאמאממא!

RoieL

New member
ואני שואל.. למי אכפת?../images/Emo2.gif../images/Emo41.gif

וברצינות, נראה לי שמצאתם גבר מעניין [ומגורז, שורש מגריזו
]. ציון, תעשה לי סנדוויץ'!

pookienod

New member
ציון אם אתה קורא את הפורום הזה....

אם אתה קורא תן תגובה מחכה לך (יואו אני נשמעת אידיוטית...?!)

rinatla

New member
איך אפשר שלא?

איך אפשר שלא לאהוב את המושלם הזה??? אני כ"כ אוהבת אותו ויש כאלה טיפשים שלא מבינים למה...אתם חכמים..הוא באמת הבן אדם הכי שווה בעולם.. ושאני ימות איזה חיוך יפה יש לו..ואיזה עיניים... אייי איי איייי..... איזה כיף לקרין מגריזו הזו..שאני ימותתתתתתתתתתתתתת...

קמילעעע

New member
../images/Emo7.gifאווףףףףף הקרין מגריזו הזאתתת!

בא לי להתנקש בהההההההההההההההההההההההההההה מואהאהאהאהא

כפרה על דנקר/ הסדרה מעולה...!!!

יאאאאאאאאאאאאאאאא איזה סדרה מעולה יאללה אני אומרת לכם הם עוקפים את ארץ נהדרת!! הכיל התרבות בהרבה יותר טוב מארץ נהדרת מי חושב כמני!?

למעלה