כפרה

רמבראנט

New member
כפרה

בעלי, הבטיח בזמנו לבני בן ה-4 פוסטר של פאואר ריינג'רס. רק כדי שתבינו, הילד היום בן 18 בכיתה י"ב. הוא לא קיים את ההבטחה כי החבר'ה (הפאוארים) נעלמו מן המסך וגם מהחנויות. בשנים ההם האינטרנט לא היה פופולרי כל כך ופוסטר לא היה בנמצא. הילד שכח וגם אנחנו. יום אחד לפני כמה שנים טובות הנושא עלה. הבן הזכיר בבדיחות שעד היום לא קיבל את הפוסטר וכי הבטחות יש לקיים. מידי פעם (כל שנה, חצי שנה לערך) הנושא עלה והבן הזכיר בקריצה לאבא שלו שהבטחות צריך לקיים. לפני שלושה ימים החלטתי שמספיק. אמרתי לבעלי- הבטחת? תקיים! בעלי התיישב ליד המחשב והזמין פוסטר מארצות הברית במחיר של 40 דולר. כפרה יקרה. אני רואה את הנושא - סגור!!!

רמבראנט

New member
לא קשור לשום דבר

סתם. לא קשור לשום דבר. למה מה? אין מקום לסתם הגיגים בפורום הזה? הכל צריך להיות כבד?

fuks

New member
אחיין שלי בן 5 והוא חולה על פאוור רנג'רס.

דוקא לא נראה לי שהם נעלמו. בכל אופן אין איזה חוק התיישנות על דברים כאלה.? 14 שנה?!! זה התיישן פעמיים. אני הייתי מתחמק. או לפחות מציע להחליף את זה בפוסטר של אנג'לינה ג'ולי.

רמבראנט

New member
אוי אנג'לינה, איך לא חשבתי על זה

וואלה! חבל שלא הצעתי לו. כל הקטע היה בצחוק. הילד (בחור) כבר לא צריך אותם. אבל עלה לי 40 דולר....

hag70

New member
יש נושאים שהחלט צריך לסגור בחיים!!

זה בהחלט אחד מהם
. זה יפה גם שהילד לא שכח. האם זה רמז שכל מה שאנחנו מבטיחים עכשיו בגיל 5.5, ייזכר לנו לדראון עולם?
נכון שעכשיו היא זוכרת דברים מהשנה האחרונה, אבל עד גיל 18?

חבר משק

New member
כפרה עליכם

אין לי ספק שהבן שלכם יזכור לכם את זה לכל החיים. נפלא.

למעלה