כפר ארור ונורא

שילכו לעזאזל כולם פה, מתנהגים לא יפה, צועקים, מקללים ומאיימים, שילך לעזאזל כל הכפר הארור הזה. נורא לחיות כאן.

כי צועקים עליי ומקללים אותי. אתמול אחרי שיצאתי מהבידוד הייתי עדין ולא עשיתי רע לאיש, ישבתי וחייכתי בשקט, וכולם התנפלו עליי.

כי צועקים עליי ומקללים אותי. אתמול אחרי שיצאתי מהבידוד הייתי עדין ולא עשיתי רע לאיש, ישבתי וחייכתי בשקט, וכולם התנפלו עליי.

אתה מרבה לקלל גם בלי קשר. רק בימים האחרונים פרסמת פוסטים שכתבת שאנשים מנייקים, טפשים מטומטמים מפגרים ושאתה לא שם עליהם ז ושילכו קיבינימאט. אז קודם תתקן את עצמך ואחר כך תנסה לחנך אחרים.

ai27

Well-known member
אתה מרבה לקלל גם בלי קשר. רק בימים האחרונים פרסמת פוסטים שכתבת שאנשים מנייקים, טפשים מטומטמים מפגרים ושאתה לא שם עליהם ז ושילכו קיבינימאט. אז קודם תתקן את עצמך ואחר כך תנסה לחנך אחרים.
זה לא סותר.
וזה נקרא VENTING: להוציא קיטור.
Talking is coping mechanism that allows a person to rationalize and validate their own fears, concerns ,worries, dreams and hopes. If we are not allowed to vent , we end up bottling up our emotions which is detrimental to the human psyche and can end up suffering from it's side effects. Such as Ulcers, depression , high blood pressure, anxiety migraines, fatigue..​

אני כועס על מה שעושים לי ובצדק. אני מטבעי אדם עדין, רק משגעים אותי. החלטתי שאצטרך פשוט להתעלם, לבוז למי שמתנהג לא יפה ולהישאר שמח עם עצמי. זאת הייתה המשמעות בהודעה שלא שם עליהם ושילכו קיבינימט כי הם לא שווים יחס ולא שווים גרוש, להתעלם מטיפשים וממציקים.

נערך לאחרונה ב:

אהבה 99

Well-known member
אני כועס על מה שעושים לי ובצדק. אני מטבעי אדם עדין, רק משגעים אותי. החלטתי שאצטרך פשוט להתעלם, לבוז למי שמתנהג לא יפה ולהישאר שמח עם עצמי. זאת הייתה המשמעות בהודעה שלא שם עליהם ושילכו קיבינימט כי הם לא שווים יחס ולא שווים גרוש, להתעלם מטיפשים וממציקים.
כואב לי שפוגעים בך מזכיר לי דברים רעים שקראו לי
שהייתי מנסה להיות בסדר והכי טובה
ועדין היו מציקים לי ופוגעים בי .
צודק צריך להמשיך לשמוח לא לתת לאנשים לקלל לך את השמחה .
רק רציתי להגיד את זה כי זה הזכיר לי שגם עברתי דברים כאלה .
תחזיק מעמד וכן לא לתת לאנשים לקלל את השמחה שלך .

אז המצאתי לי מנטרה: אני שמח, יש לי חיים טובים ואני לא צריך אף אחד שיפריע לי. אם המשטרה לא מתערבת בענייני הכפר ויגעו בי או יאיימו, מנהלי הכפר והצוות יטפלו ויענישו. אחייך, אתעלם ואתרחק מטיפשים. תאמיני לי שלא עשיתי שום דבר לאף אחד כאן, אולי מקנאים בי שאני חכם.

אולי אפשר בהיגיון להגיד שיחליטו לאיזה סיפור מאמינים ולשתוק במקום לענות, אבל אדם שלא מסוגל להקשיב ולהבין את דבריי מוטב שלא לדבר אתו אלא לעשות כאילו האמת אחרת כדי שיבין. אם ברור שחשוב שיאמינו לי, ברור שיחקרו יותר ואפשר להגיד תאמין לי. אם לא, תשובה כזאת מחשידה. בחקירות כמו במשטרה ובבית המשפט מחליטים לאיזה סיפור מאמינים לפי ראיות. אם אשתוק, יעשו פעולות כדי לקבל ממני את המידע. זה כמו להסתיר ראיות.

ai27

Well-known member
אולי אפשר בהיגיון להגיד שיחליטו לאיזה סיפור מאמינים ולשתוק במקום לענות, אבל אדם שלא מסוגל להקשיב ולהבין את דבריי מוטב שלא לדבר אתו אלא לעשות כאילו האמת אחרת כדי שיבין. אם ברור שחשוב שיאמינו לי, ברור שיחקרו יותר ואפשר להגיד תאמין לי. אם לא, תשובה כזאת מחשידה.
מהתיאורים שלך נשמע שלא אכפת להם עד כדי כך.
אם אתה עושה הרבה רעש, ומכריח אותם לעשות מסע ענישה,
יהיה להם יותר פשוט לבודד אותך.
סתם מתסכל

מהתיאורים שלך נשמע שלא אכפת להם עד כדי כך.
אם אתה עושה הרבה רעש, ומכריח אותם לעשות מסע ענישה,
יהיה להם יותר פשוט לבודד אותך.
סתם מתסכל
AI אם אתה עוסק בבינה מלאכותית, אולי תוכל לעזור לי בבינה המלאכותית שאני מנסה לפתח? אשלח לך את הקבצים אם תרצה.

בואו נשתדל להתנהג יפה גם כשפוגעים בנו, לא צריך לרדת לרמה של אחרים.
להגן על עצמנו בכבוד זה מותר
אם אלימים כלפייך זכותך להתגונן או להתלונן

התייעצתי היום במטפל השיאצו שלי ואמר לי שאם תוקפים אותך, צריך להדוף את התוקף, לברוח ולהתלונן. כשאין ברירה, צריך להחזיר. בדרך כלל עדיף להדוף. כשהחזרתי היו תוקפים אותי הרבה יותר. חשוב לא לעשות יותר מדי רעש, אבל אני עושה רעש בגלל מה שעושים לי בכפר שמתפרצים עליי בצעקות ובקללות ומאיימים עלי באלימות.

וכמובן, להתעלם ולהתרחק ממציקים, לחייך ולהראות שלא מפריע לי מה שהם אומרים ועושים כדי לא להיקלע לעימות אתם.

עכשיו מישהו שמציק לי קבוע התפרץ עליי שוב, ובתגובה צעקתי עליו, קיללתי אותו קשה מאוד ואיימתי עליו שאם יגע בי אחזיר לו. התלוננתי עליו ואמרו שייענש. אני שמח מאוד וגאה בעצמי. יתחילו למגר את כל המציקים הארורים בכפר הזה, יהיה לי שקט מכולם ואהיה עם חבריי הטובים והנאמנים.

עכשיו מישהו שמציק לי קבוע התפרץ עליי שוב, ובתגובה צעקתי עליו, קיללתי אותו קשה מאוד ואיימתי עליו שאם יגע בי אחזיר לו. התלוננתי עליו ואמרו שייענש. אני שמח מאוד וגאה בעצמי. יתחילו למגר את כל המציקים הארורים בכפר הזה, יהיה לי שקט מכולם ואהיה עם חבריי הטובים והנאמנים.

כמו שאמרתי, גם אתה שם צועק ומקלל ומאיים כמו כולם שם. למה אתה מתלונן על האנשים שם, אתה דומה להם ונראה שמתאים למקום

אני צועק על הצועקים עליי והמציקים לי לעזוב אותי, לא לצעוק עליי, לא להציק לי ולא לאיים עליי. אני מפעיל כוח נגדי. אם יהיו נחמדים אליי, אהיה נחמד אליהם.

למעלה