כפר הסטודנטים

כפר הסטודנטים

מישהו יודע למי אני יכול לפנות עם שאלות בנוגע לכפר הסטודנטים? בפלאיירים שפזורים באונ' יש רק כתובת מייל עלומה לשליחת קו"ח והפניה לאיזה אתר\מוקד שגם הוא לא שש לענות למכתבים. יש אולי איזה משרד או מוקד או משהו קצת יותר מסודר שאפשר לפנות אליו ?

מודה ועוזב ירוחם

מצאתי את הפלייר ובאמת, באותיות טל ומטר (שצריך מיקרוסקופ כדי לראותם), כתובים שם הפרטים הנ"ל. פשוט יש לי הרגל מגונה של להפסיק לקרוא ברגע שזה מגיע לספונסרים ונותני חסות, ובוודאי לכל מה שכתוב אח"כ. בכ"א, תזכה למצוות.

berta84

New member
רק בשביל שאלות פרקטיות אתה נכנס לכאן...

חתיכת שמאלני נצלן

berta84

New member
בנו"ש

היה גם בהדר, או שיש עדיין אם היה לי שקל על כל פעם שאומרים לי את זה או שרים את שיר הקוראת בקפה טוב יש לי לוגיקה יום רביעי וכמעט את כל המבחנים שלי דחיתי למועד ב' ועכשיו אני בוהה בסמנריון שלי ולא יודעת מה לשנות אאאוווווווףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה לשמש ודרך אגב, אני הרבה יותר סלב מעבר לשמות של בתי קפה, תתחילו לקרוא ספרים! (מתי עשיתי זאת לאחרונה?)

stkachov

New member
זה לא באמת קשה לזהות את מסטיק בומבה

הוא היהודי היחיד בהפגנות של הערבים עם דגל פלסטין

berta84

New member
אני מתחזה לאשכנזיה

היתה לי פעם בתיכון חברה שטענה שאני מתחזה למרוקאית. אף פעם לא הבנתי מה היא רוצה ממני...

berta84

New member
ראית איזה נצלן הוא?

לא יוצא מתפוז-כל הזמן בקומונה של המופרעים אבל לכאן בא בשביל לשאול שאלות על כפר הסטודנטים חודשים שהוא לא בא לומר שלום

berta84

New member
באשר לאות מס' 7

היה לנו מרצה אחד שלימד קורס בחירה בכלכלה בשנה שלישית- "הסטוריה כלכלית של אירופה" פעם כשהוא בא לדבר על כלי נשק הוא הציג את הנושא ואמר:"אני לא אשתמש במושג בו השתמש בן גוריון" ופעם הוא כתב איזו מילה ארוכה ו/או לועזית על הלוח וציין: "כותבים את זה ככה-עם אות מס' 7"

למה להעליל סתם...?

כמדומני, אגב, יש לפחות שלושה יהודים בהפגנות האלה. בכ"א, אני שומע עליהן בעיקר באתרי החדשות (למרות שאני כל יום באונ'). תאמין לי, הכל מזימה של התשקורת העוינת.

amitk80

New member
מה מפתיע?

תגיד מסטיק בומבה אתה במקרה היית עם החבר'ה של חד"ש שחילקו את הפליירים נגד הכיבוש בבילעין? אני חושב שראיתי אותך עם משקפים. לא?

למעלה