מדובר על ילד בן 4 שנהרג היוםכפר חב"ד רכבת פגעה בילד
מד"א בדרך. מב"ט?
איום ונורא! עד מתי?מדובר על ילד בן 4 שנהרג היום
בזמן שחצה את מסילת הרכבת.
על האנשים להיזהראיום ונורא! עד מתי?
מצטברים כאן יותר מדי מקרי מוות. לגדר את הרכבת!! לפני כל פרוייקט אחר. גם זו גדר הפרדה בעדיפות לאומית !!!
דווקא אזור התאונה מגודראיום ונורא! עד מתי?
מצטברים כאן יותר מדי מקרי מוות. לגדר את הרכבת!! לפני כל פרוייקט אחר. גם זו גדר הפרדה בעדיפות לאומית !!!
זה רק סימפטוםדווקא אזור התאונה מגודר
במקרה עברתי שם אחרי התאונה, האזור מגודר מאוד ואין לי מושג איך הילד הגיע למסילה. האשמה היא רק של ההורים שלא שמרו על ילדם כמו שצריך!!!!!!! בהחלט תאונה שאפשר היה למנוע אותה
סימפטום להפקרות של הרשויותזה רק סימפטום
לדברים שקורים בחברה החרדית. ושלא ישמע חלילה שיש לי משהו נגד החברה הזאת אני דווקא מחבב את האנשים האלה למרות שיש לי כעסים על כל מיני דברים אצלם. אבל בנוגע לילדים אז בגלל שבלי עין הרע רוב המשפחות בקהילה הזאת הן ברוכות ילדים (כן ! ברוכות ילדים ולא "מרובות ילדים" כי ילדים זאת ברכה !!!) אז הרבה פעמים קשה לשים לב לכל פעוט ופעוט. וכבר נתקלתי בחיי הקצרים בלא מעט מקרים שהייתי אפילו קורה להם הזנחה למרות שכמובן אף אחד לא התכוון להזניח. הם פשוט מאמינים בני מאמינים ולא מעלים על דעתם שיכול לקרות משהו רע ולצערנו הרב זה קורה לא אחת וכשזה קורה אז "זה מהשם" ככה הם מאמינים. בקיצור שלא נדע מצרות.
מצורף מה היה שם אתמולסימפטום להפקרות של הרשויות
ושלא יספרו שהייתה שם גדר - הילד לא עבר דרך הגדר. ואם צריך להיות בה פתח לצרכים תפעוליים אז שישימו שם שער עם מנעול. ומה הקשר לחרדים? או לצורך העניין לערבים בלוד או לבדואים בנגב או בכלל לאנשים המתגוררים בסמוך למסילות, חלקם קשי יום וחלקם בעלי וילות בכפר שמריהו? ללא גדר כולם, ללא יוצא מן הכלל נמצאים בסכנה גדולה. עברו הזמנים שרכבת היתה יוצאת פעם בשעה ויכולנו לטייל על המסילה ואפילו לחצות את גשר הרכבת שעל הירקון בהימור מחושב. היום זוהי תנועה דו כיוונית עמוסה ומסוכנת וחובה על הרשויות לשמור על החיים של האנשים. ואם חיי אדם לא מזיזים להם אז שירתעו מתביעת פיצויים אטומית שכנראה בסופו של דבר תגיע.
קישור לכתבה על התאונהזה רק סימפטום
לדברים שקורים בחברה החרדית. ושלא ישמע חלילה שיש לי משהו נגד החברה הזאת אני דווקא מחבב את האנשים האלה למרות שיש לי כעסים על כל מיני דברים אצלם. אבל בנוגע לילדים אז בגלל שבלי עין הרע רוב המשפחות בקהילה הזאת הן ברוכות ילדים (כן ! ברוכות ילדים ולא "מרובות ילדים" כי ילדים זאת ברכה !!!) אז הרבה פעמים קשה לשים לב לכל פעוט ופעוט. וכבר נתקלתי בחיי הקצרים בלא מעט מקרים שהייתי אפילו קורה להם הזנחה למרות שכמובן אף אחד לא התכוון להזניח. הם פשוט מאמינים בני מאמינים ולא מעלים על דעתם שיכול לקרות משהו רע ולצערנו הרב זה קורה לא אחת וכשזה קורה אז "זה מהשם" ככה הם מאמינים. בקיצור שלא נדע מצרות.
שלא נדע מצרות.מדובר על ילד בן 4 שנהרג היום
בזמן שחצה את מסילת הרכבת.
נהג מונית אמר לנוסעת סתומהשלא נדע מצרות.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.