כפר סבאים, תתעוררו

כפר סבאים, תתעוררו

מה קורה עם הכפר סבאים, אני מחכה לתגובות של תומכים או סתם מתעניינים וכאלה שאכפת להם מהעיר אז....קדימה, להתעורר....

shnoy

New member
תנו לישון בשקט

כולם יודעים שכל המועמדים לא ראויים ולכן אין טעם להתעורר !

תגובות למה?

מה שקורה בכפר סבא זה עצוב מאד. לטעמי התושבים עוורים או אדישים. כזאת נבחרת גרועה לבחירות בכפר סבא לא היתה במשך תשעים שנות קיומה. בגלל הרפש הפוליטי המקומי אנשים בעלי שיעור קומה לא רוצים להצטרף למרוץ הפוליטי ולכן נשארת הפסולת. אז על מה יש להגיב? תושבי כפר סבא צריכים להתעורר ולחשוב על היום שאחרי הבחירות- אסון קולוסאלי.

ומצב כדבריך יש גם ברמת השרון

בחמש השנים האחרונות, נוצר ברמת השרון מצב חסר תקדים של ראש מועצה שלא קיבל מנדט להפוך את היישוב לעירייה, ומקדם תוכניות בנייה בקצב אדיר, בהעדרה של תוכנית אב. ראש האופוזיציה לא נאבק ברובן המכריע של תוכניות אלו, ומנסה בימים אלו להציג את עצמו כמושיע העיר, תוך כדי שילוט חוצות פראי מעל ומעבר לכל המתחרים. רוב חברי מועצת העיר שימשו כחותמת גומי לכל החלטה בה רצה ראש העיר היוצא, ובפרט ההבטחה הגדולה של הבחירות האחרונות התגלתה כפרי באושים. רק קומץ מועמדים ורשימות באמת פועלים מרצון טוב ולא משיקולים זרים של הצטרפות לחגיגת הנדל"ן הגדולה שתהיה ברמת השרון בחמש השנים הבאות. על כן, אני קורא לציבור להצביע עבור הרשימה להצלת רמת השרון למועצת העיר.

אל תגזים

יש כמה מועמדים חיוביים, בעלי כוונות טובות ועם השכלה , אבל בענין האדישות אתה צודק- וזה מאוד מדאיג - כי זה אומר שגם המועמד שייזכה --- יקבל רק מיעוט מהקולות הפוטנציאלים, מה שלא משקף בהכרח את דעת הרוב. אני חשבתי על רעיון שיכול לתפוס אולי תאוצה - לקיים מרתון של "עימותים" בין כל המועמדים, ולשמוע מה יש להם להציע לנו התושבים, מה הבטחותיהם, ובמה הם טובים יותר משאר המועמדים - ולשדר את זה בטלוויזיה הקהילתית, כמו גם בעיתונות המקומית - מה אתם חושבים על הרעיון הזה ?

עימותים קיימים אדוני הכפר סבאי

היו כאלה כבר שניים שערכו המקומונים. המתמודדים נשמעים גרוע. מה יש למועמדים ש"שרתו" את התושבים במשך חמש שנים ולא עשו שום דבר להבטיח?. הרקורד הזה צריך להשפיע על ערכם ולא הכוונות הטובות ההשכלה וההבטחות. כדאי שאתה כבוד הכפר סבאי תתעורר, על פי דבריך אני רואה שאינך מעורה ואינך רואה לאן עירינו מובלת. הערכה לגבי תיפקוד ניתן לעשות בצורה הערכית ביותר על ידי המלצות ונסיון עבר בשני הגורמים הנ"ל המועמדים נכשלו.הכוונה כמובן לאלה שהיו סגני ראש העיר וחברי מועצת העיר.

לא קיים שום עימות

שמעמת את כל 10 המועמדים של כפר סבא אני לא יודע על מה בדיוק אתה מדבר בנוסף לא יודע לרוב הציבור ההבדלים בין המועמדים השונים ותכניותיהם

תקרא מקומונים אזי תבין

על מה אני מדבר. הציבור לא יודע מה ההבדל כיון שאין בנמצא כזה. רוב המועמדים הינם מאותו בית יוצר וכולם מבטיחים והרבה דברים שכל היגיון בריא אומר שאינם ישימים. אז מה אתה מחפש בדיוק?

nando

New member
כפר סבא

אני מאמין שרצוי שאנשים לא ישבו במועצה או כראש עיר יותר משני קדנציות. אני מאמין שגם כאשר למועמד כוונות טובות, השלטון משחית. רצוי להזרים לעירנו כוחות רעננים. כל מי שהיה בבית העיריה היה לו הזדמנות לשנות, אך העדיך להשאר שם ולחממם את הכיסא

למעלה