כפר סבא אתם הולכים להופעה הזאת שיש לכם בקן של הנועל?
ט טולָה New member 5/12/03 #4 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif איזה אנשים קרועים בעולם הזה..
F Fairies Hunter New member 5/12/03 #7 YiDcore הייתי בהופעה שלהם! השירים שלהם.. טוב, נוראים. אבל הם ממש מצחיקים! וחמודים.
F fushi e New member 5/12/03 #8 לא שמעתי על זה בחיים שלי../images/Emo95.gif אבל מה שאני כן יודעת זה שאני הולכת להופעה של יהלי עוד שבועעעעעעעע $Y%)%$#?&%$#*&%$W&[ סלחו לי אני מתרגשת יופי,הלכתי להופעה של שחר לבד,אני אלך לשל יהלי לבד עכשיו רק פיטר חסר,אבל גם הוא עוד מעט יופיע
לא שמעתי על זה בחיים שלי../images/Emo95.gif אבל מה שאני כן יודעת זה שאני הולכת להופעה של יהלי עוד שבועעעעעעעע $Y%)%$#?&%$#*&%$W&[ סלחו לי אני מתרגשת יופי,הלכתי להופעה של שחר לבד,אני אלך לשל יהלי לבד עכשיו רק פיטר חסר,אבל גם הוא עוד מעט יופיע
D DrKasperrrr New member 5/12/03 #10 אני דווקא כן שמעתי עליהם ויש לי חבר שאוהב אותם, שלח לי שיר שלהם.
F Fairies Hunter New member 6/12/03 #15 חיפה. הייתי שבוע שעבר במסיבת פאנק שמחר יש באותו מקום את ההופעה. אם לא הייתי הולכת לא הייתי רואה את ההזמנה! מזל.
חיפה. הייתי שבוע שעבר במסיבת פאנק שמחר יש באותו מקום את ההופעה. אם לא הייתי הולכת לא הייתי רואה את ההזמנה! מזל.
א אובלינה New member 6/12/03 #17 ממממההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif איפה חיפה כמה חיפה מתי חיפה למה לא הזמינו אותי את יכולה לתת לי פרטים נראה אם אני אצליח להגיע.. *גרופית של הופעות בחיפה- המקום היחיד שאני יכולה ללכת להופעות בו*
ממממההההה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif איפה חיפה כמה חיפה מתי חיפה למה לא הזמינו אותי את יכולה לתת לי פרטים נראה אם אני אצליח להגיע.. *גרופית של הופעות בחיפה- המקום היחיד שאני יכולה ללכת להופעות בו*
F Fairies Hunter New member 6/12/03 #18 קבלי ../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif../images/Emo188.gif אמם בסיטי הול בחיפה, ב-9, עולה 50. יש הופעה של שייגעצ.
קבלי ../images/Emo26.gif../images/Emo105.gif../images/Emo188.gif אמם בסיטי הול בחיפה, ב-9, עולה 50. יש הופעה של שייגעצ.
א אובלינה New member 6/12/03 #22 ללללאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif../images/Emo7.gif אני לא יכולה לבוא אוף, אם רק הייתי יודעת על זה קודם..
ללללאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo184.gif../images/Emo7.gif אני לא יכולה לבוא אוף, אם רק הייתי יודעת על זה קודם..
B bubaale New member 6/12/03 #14 שירצ, יא זונהההההההההההההההה!!../images/Emo80.gif אוקי, הוצאתי את זה. אפשר להמשיך בחיים כרגיל. [שירה במלרע!! הא! זוינת. ]
שירצ, יא זונהההההההההההההההה!!../images/Emo80.gif אוקי, הוצאתי את זה. אפשר להמשיך בחיים כרגיל. [שירה במלרע!! הא! זוינת. ]