כפר עזה

bזוהר

New member
לא הייתה הופעה

במקום זה יש בבארי(אם אני לא טועה)בינואר

rigoletto111

New member
מתי תהיה הופעה בירושלים?

אני מחכה כבר הרבה זמן, והבנתי שההופעה שתוכננה בוטלה... אמנם ירושלים לא גדולה כמו כפר עזה ובארי, אבל בכל זאת... לא מגיע לנו משהו?

מיץ פזי

New member
אני חייבת להודות שהיא באמת

קצת מקפחת אתכם בזמן האחרון... מקווה שתהיה לה הופעה בעיר הקודש בקרוב!

bזוהר

New member
חח

בטח שמגיע,צריך פשוט לחכות:/ מישהי/מישהו כתבו לפני כמה ימים בפורום משהו שיש מצב שהוא נכון(לא חשבתי על זה)-כבר הרבה זמן הרי לא הייתה הופעה עם הלהקה.. הגיוני שלרונה אין מתופף או שיש לה מתופף חדש ועושים איתו עדיין חזרות כי המתופף האחרון שלה היה כרובי והוא לא נסע לאנשהו או משהו כזה..? אולי בגלל זה יש עכשיו סבב קטן של הופעות אקוסטיות (אבן יהודה, בנימינה ומרתף 10) ורק שתדעו שעד הרגע הייתי בטוחה שההופעה בבנימינה היא באינדיקה... מסתבר שהיא במיילסטון, זה ממש הזוי שרונה מופיעה שם, זה המקום הכי פיצי בעולם..כשאני הייתי שם הייתה מחיצה כזאת, יש מצב שפותחים אותה או משהו ואז החדר נהיה יותר גדול בהופעות, אבל אם לא (וגם אם כן) זה מקום ממש ממש ממש קטן! כאילו יש שם אמפי גדול כזה והוא משמש כחדר אומנים להופעות גדולות..

מיץ פזי

New member
זה הגיוני שהיא לא מופיעה

עם הלהקה כי היא במצוקת מתופף (בהופעה בספט' בצוותא אז אמרו שהיא אמרה שזאת ההופעה האחרונה שלו), וחוץ מזה אני זוכרת שהיא אמרה באחד הראיונות שהיא עובדת על סיבוב הופעות קצת אחר.. או שהיא משנה/משדרגת קצת את המופע האקוסטי שלה ושל ערן.. גם האקוסטי עכשיו זה רק היא וערן, גם בלי עדי רנרט, כך שיכול להיות שבגלל זה היא מופיעה איתו בכל מיני חורים ומקומות אינטינמיים וקטנים כאלה.. גם, תחשבו על זה- זה קצת כאילו לא ממצה להופיע רק היא וערן במקום כמו צוותא למשל שיכול להכיל גם הרבה יותר אנשים וגם יותר מקום ללהקה שלמה.. אותו דבר אני מניחה לגבי סינדרום או מקומות שהיא מופיעה בהם בירושלים. ולגבי המיילסטון- זה גם פאב שבעקרון הוא מתחת לגיל 18?

למעלה