כפר עידוד

רוזט

New member
כפר עידוד

שלום: רציתי בקשה אם מישהו מבין הקוראים מכיר את המקום שנקרא כפר עידוד? אמרו לי שזאת מסגרת לילדים עם פיגור קל. אם כן נא כתבו לי בהרחבה על המקום והאם זה באמת נכון?

עמיקםרז

New member
אחזור אלייך עם פרטים

רוזט שלום, אשתדל לברר בתחילת השבוע ואחזור אלייך עם פרטים. שבוע טוב, עמיקם

עמיקםרז

New member
תשובה

שלום רוזט, כפר-עידוד, שנמצא בנתניה, הוא אכן לבעלי פיגור קל, לגבוליים וגם לבעלי מוגבלויות אחרות כגון הלם-קרב (כלומר לבעלי רמת תפקוד גבוהה) אך הוא אינו מיועד לילדים או לנערים, אלא לבוגרים מעל גיל 21. הכניסה לכפר כרוכה ברכישת יחידת דיור בעלות של 140-145 אלף ש"ח. בשיחה עם אם של דייר במקום, שמעתי על הכפר דברים טובים מאוד על מיצוי הפוטנציאל של הדיירים ועל האווירה החברתית בקרבם. למעוניינים בפרטים נוספים, מס' הטלפון של הכפר הוא: 09-8632907. עמיקם

רוזט

New member
עמיקם

שוב תודה רבה על המאמץ הגדול שאתה עושה , ומשתדל לענות לכולם. ועכשיו עוד בקשה , אם אפשר ויש לך את האפשרות לבדוק לי מסגרות באיזור אשקלון והסביבה לילדים עם פיגור קל, כדי שאתארגן לקראת שנה הבאה בע"ה.

עמיקםרז

New member
תשובה לרוזט

רוזט שלום, אני מבין שמחר יש לך פגישה בסניף אקים אשקלון. תשתדלי להוציא מהם את מירב המידע, כי הסניף קיים כדי לעזור לתושבי איזור הסניף, ואני מקווה ומאמין שהסניף ישתדל כמיטב יכולתו. אם יישארו דברים שאין ביכולתו של הסניף לבדוק, אשתדל לעזור. אשמח אם תספרי לי מה היה בפגישה. את יכולה לכתוב לי לאן שנוח לך: או בפורום, או במסר אישי או לכתובת הדוא"ל הפרטית: [email protected] ב ה צ ל ח ה , עמיקם

למעלה