כפר שמואל מישהו שרוכב בכפר שמואל יכול להגיד לי כמה עולה שם שיעור ומכמה זמן הוא נמשך
פ פאידה New member 22/8/03 #1 כפר שמואל מישהו שרוכב בכפר שמואל יכול להגיד לי כמה עולה שם שיעור ומכמה זמן הוא נמשך
A animals lover New member 23/8/03 #2 תשובה../images/Emo107.gif שנה הבאה אני אלך לרכב בכפר שמואל!!!! שיעור עולה בין 70 ל-120 שקל, 140 לטיפולי... שיעור של 70 שקל זה שיעור קבוצתי (עד 3 בקבוצה), 50 דקות, שיעור של 120 זה שיעור פרטי, אני לא בטוחה לגבי משך הזמן...
תשובה../images/Emo107.gif שנה הבאה אני אלך לרכב בכפר שמואל!!!! שיעור עולה בין 70 ל-120 שקל, 140 לטיפולי... שיעור של 70 שקל זה שיעור קבוצתי (עד 3 בקבוצה), 50 דקות, שיעור של 120 זה שיעור פרטי, אני לא בטוחה לגבי משך הזמן...
ש שלומצי המלכה New member 23/8/03 #3 |אוף|מישהוא יודע לאן נלעמה...../images/Emo80.gif זאת שכתבה את הסיפור המהמם הזה על הסוסים והבטיחה עוד פרקים והיא בכלל לא כותבת פה יותר אני לא זוכרת את השם שלה
|אוף|מישהוא יודע לאן נלעמה...../images/Emo80.gif זאת שכתבה את הסיפור המהמם הזה על הסוסים והבטיחה עוד פרקים והיא בכלל לא כותבת פה יותר אני לא זוכרת את השם שלה
• ••Dark••Angel•• New member 23/8/03 #5 כן../images/Emo99.gif היא כתבה פה לפני כמה זמן היא אמרה- בקרוב עוד פרקים