כפתורים במקום רוכסן

orion111

New member
כפתורים במקום רוכסן

שלום. יש לי 2 ג'ינסים מאד אהובים עליי. הבעייה הרוכסן (ריץ'-רץ') כל הזמן נפתח. הם במידה שלי. א. למה זה קורה? ב. האם יש פיתרון? ג. האם אני יכול להחליף רוכסנים בכפתורים - כמה זה עולה? מי עושה עבודה כזו תודה רבה

הדור

New member
תנסה לאט בזהירות ,עם פליר לסגור את

מוביל הרוכסן.עוד פעם בזהירות אולי חצי ממ"

תשובות

א. המכנסיים יוצרו עם רוכסן שלא מתאים למכנסיים. במכנסיים יש להקפיד על תפירת "רוכסן אוטומט", שיחודו הוא שכשהלשונית שלו מופנית כלפי מטה הרכוסן ננעל ולא יכול להפתח. ב. יש פתרון - החלפת הרוכסן. בתל אביב יש ברחוב קינג ג'ורג' שני חייטים שמתמחים בתיקון ג'ינס. החלפת רוכסן עלתה לי לפני שנה וחצי 15 שקלים. ג. כן, אפשר, אבל אין צורך, כמו שמוסבר למעלה. לא יודעת כמה זה עולה, אבל תוכל לברר אצל תופרי תיקונים.

chayahd99

New member
ובירושלים../images/Emo35.gif

מכירה מישהו שיחליף רוכסן במחיר כזה
מדובר במכנסים של גבר.

מחיר שערוריתי

לכל הדיעות בטח על רוכסן קידמי אני יודעת שלפני שנה וחצי לקחו 70 שח' על העבודה הזו זו עבודה איומה, אני החלפתי לאחותי רק בגלל שהיא אחותי ולבעלי כנ"ל והם גם ישבו לפרום את הקודם

70 ש"ח על החלפת רוכסן??

מצד שני, אני כל כך שונאת לעשות את זה, שאולי רק אם היו מציעים לי 500 (לא כולל מע"מ) הייתי נעתרת, וגם זה בקושי.

maybesure

New member
אני שולחת לתיקון

אצל מישהי שגובה 15 ש"ח להחלפת רוכס.ן לא רק ששונאת להחליף גם לא מסתדרת עם העובי של הג'ינס. יש לה תעשייתית אז הרבה יותר פשוט לשלם 15 ש"ח פעם שעברה הוספתי לה עוד 5 ש"ח לכל רוכסן - תיקנה 3 זוגות מכנסיים=60 ש"ח.

orion111

New member
תודה רבה ושאלה לשכנה

איפה בדיוק חייטי קינג ג'ורג' יושבים? איזה שהם סימני זיהוי? שוב תודה

ברח' קינג גורג' "פטל" (לבטא כמו השם של המשקה)

יושב בפינת רחוב שלמה המלך, ממש על הפינה. השני, בן, נדמה לי, נמצא מהעבר השני של הרחוב, ממש קרוב לכיכר מסריק. אולי במספר 82, אבל יכול להיות שאני זוכרת לא נכון. בכל אופן כשתהייה בסביבה ותשאל אנשים, רוב מיש עובד באיזור ידע לכוון אותך. אני ממליצה יותר על השני, זה שליד הכיכר. העבודה נעשית מיד, אז קח בחשבון שתצטרך לחכות שם כמה דקות.

למעלה